Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στον κόμβο Δυτικού Αιγίου της Κορίνθου - Πατρών


Από σήμερα Τετάρτη 07/06/2017 έως την Κυριακή 11/06/2017, θα αποκλειστεί ο κλάδος εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα του Κόμβου Δυτικού Αιγίου (Χ.Θ. 178,5)
του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των γειτονικών κόμβων Ανατολικού Αιγίου και Σελιανιτίκων και της Παλαιάς Εθνικής Οδού, όπως φαίνεται στο σχηματικό διάγραμμα.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Οπως συμπεραίνεται από την ανακοίνωση και το σχεδιάγραμμα της Ολυμπίας οδού ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου - Πατρών θα λειτουργεί κανονικά και οι ρυθμίσεις αφορούν όσους θέλουν να μπουν στο Αίγιο από τον Δυτικό κόμβο,οι οποίοι θα εισέρχονται από τον Ανατολικό και όσους θέλουν από το Αίγιο να κατευθυνθούν προς Πάτρα,οι οποίοι θα βγαίνουν από τον κόμβο των Σελιανίτικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: