Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ! Γυναίκα στη Φολέγανδρο πέθανε στο ασθενοφόρο περιμένοντας το ελικόπτερο!


Ο θάνατος μιας γυναίκας στην Φολέγανδρο, ήρθε να αναδείξει με τον πιο τραγικό τρόπο τη δραματική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας και το τρόπο που αντιμετωπίζουν τους νησιώτες.

Οι πληροφορίες του Cyclades24.gr, αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα «έσβησε» μέσα στο ασθενοφόρο κι ενώ το ελικόπτερο ήθελε πέντε λεπτά για να προσγειωθεί στο νησί.

Κάτοικοι και συγγενείς της άτυχης γυναίκας ξεσπούν στο Cyclades24.gr υποστηρίζοντας ότι το ελικόπτερο άργησε σχεδόν 4 ολόκληρες ώρες, με την γραφειοκρατία και το χρόνο που χάθηκε στερώντας την ζωή σε μια 57χρονη γυναίκα.

Να σημειωθεί ότι στο νησί υπάρχει μόνο μια γιατρός, από την παγκόσμια μη κυβερνητική οργάνωση, «Γιατροί του Κόσμου» που δίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά ανάσες ζωής στους κατοίκους του νησιού, ενώ ο δήμαρχος Φολεγάνδρου εκτελεί χρέη οδηγού του ασθενοφόρου εδώ και 30 χρόνια.
Cyclades24.gr

Σημ. Ζείδωρον: Η γιατρός που βρίσκεται εθελοντικά στο νησί βγήκε λίγο πριν τις 12:00μ.μ. στα παραπολιτικά fm και περιέγραψε μια τραγική κατάσταση από πλευράς υγειονομικής περίθαλψης στη Φολέγανδρο,ενώ για το συγκεκριμένο περιστατικό ανέφερε ότι η άτυχη γυναίκα είχε ακατάσχετη αιμορραγία την οποία δεν μπορούσαν να σταματήσουν κι έτσι μοιραία περίμεναν το ελικόπτερο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom