Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Πυροβολισμοί σε χώρο εργασίας στο Ορλάντο! - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς (φωτο & βίντεο)


- Οι πρώτες εικόνες από το σημείο
- Το περιστατικό έρχεται μια εβδομάδα πριν από την επέτειο της πολύνεκρης επίθεσης του Ομάρ Ματίν σε club της περιοχής που κόστιζε τη ζωή σε 49 ανθρώπους


Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε έναν χώρο εργασίας στο Ορλάντο, σήμερα το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, προσθέτοντας ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

"Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ αντιμετώπισε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σε χώρο εργασίας, που πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο. Πολλά θύματα", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter. Το συμβάν σημειώθηκε σε μια βιομηχανική περιοχή στο Φόρσαϊθ Ρόουντ, πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.

Τα περιπολικά βρίσκονται στο πάρκινγκ μιας αποθήκης στην οδό Forsyth, στην περιοχή Orange County. Το γραφείο του σερίφη της Orange County, ανταποκρίθηκε σε τηλεφώνημα που ανέφερε περιβολισμούς στην περιοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CBS, ο δράστης της -όπως φαίνεται- πολύνεκρης επίθεσης, ήταν υπάλληλος της εταιρείας στην οποία έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ φέρεται να είναι νεκρός.

Το περιστατικό έρχεται μια εβδομάδα πριν από την επέτειο της πολύνεκρης επίθεσης του Ομάρ Ματίν σε club της περιοχής που κόστιζε τη ζωή σε 49 ανθρώπους.Δεν υπάρχουν σχόλια: