Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Αιχμές Χρυσόγονου για Τόσκα με αφορμή την τραγωδία στο Μενίδι (ηχητικό)


«Τα άβατα είναι οι χειρότερες εκδηλώσεις μιας γενικότερης αρρώστιας που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και αυτό έχει να κάνει με την υπερβολική ανοχή σε κάθε είδους
παραβατικότητα, η πολύ χαλαρή σχέση που έχουμε εμείς οι Έλληνες με τους κανόνες» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Μενίδι.

«Βέβαια δεν είναι εύκολο να αρθούν οι καταστάσεις αυτές. Το κράτος δεν μπορεί να απουσιάζει. Αν φτάσουμε σε μια κατάσταση, που η παραβατικότητα γίνεται ολοένα και περισσότερο ανοικτή από όλους και προς όλους, η βαθύτερη λογική του πράγματος είναι η αποθέσμιση, με τον ισχυρότερο να κάνει ότι θέλει.

Πρέπει να υπάρξει μικρότερη ανοχή στην παραβατικότητα και αυτό δεν γίνεται με μαγκιές και καουμποιλίκια, αλλά με σχέδιο. Ο υπουργός, ο κ. Τόσκας είναι υπουργός 20 μήνες και πρέπει να μας πει τις σταδιακές παρεμβάσεις που έκανε και αν έκανε για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών» συμπλήρωσε ο κ. Χρυσόγονος.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια: