Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ηράκλειο: Τραγικό το τέλος για τον εξαφανισμένο Μάνο Βρυθιά - Βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του (φωτο)


Με τον πιο τραγικό επίλογο έκλεισε μετά από δύο και πλέον μήνες, το κεφάλαιο της εξαφάνισης του 36χρονου Μάνου Βρυθιά, τα ίχνη του οποίου
χάθηκαν το βράδυ της 30ης Μαρτίου από την περιοχή του Κατσαμπά, όπως είχε γράψει πρώτο το ekriti.gr. Το πτώμα που εντοπίστηκε σε ρέμα στον Κατσαμπά ανήκει στον 36χρονο αφού η οικογένεια αναγνώρισε τα ρούχα αλλά και το παπούτσι που νωρίτερα είχε βρεθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου. 
πτωμα εμακ.jpg

Το ρέμα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του 36χρονου Μάνου Βρυθιά
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται νωρίς το μεσημέρι οπότε και στην προβλήτα 6 του λιμένος Ηρακλείου, ξεβράζονται ανθρώπινα οστά. Λίγα λεπτά αργότερα και σε συνέχεια των ερευνών από τους δύτες, εντοπίζονται και νέα οστά καθώς ένα τσαντάκι μέσης μέσα στο οποίο υπήρχε μία αστυνομική ταυτότητα η οποία ανήκε στον 36χρονο Μάνο Βρυθιά. 
Μάνος Βρυθιας
Μάνος Βρυθιας, by gpapadakis
Ο Μάνος Βρυθιάς
Στη συνέχεια, η 3η ΕΜΑΚ ξεκινά έρευνες στο ρέμα του Κατσαμπά όπου εκεί οι Αρχές έρχονται αντιμέτωπες με ένα ανθρώπινο πτώμα το οποίο μάλιστα ήταν σε άσχημη κατάσταση.
Οι φόβοι και οι εκτιμήσεις – με δεδομένο τα στοιχεία που υπήρχαν ήδη από το Λιμάνι του Ηρακλείου – επιβεβαιώθηκαν κι έτσι ο επίλογος στην εξαφάνιση του 36χρονου γράφτηκε με τον χειρότερο τρόπο αφού ο Μάνος, βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μόλις μακριά από το σπίτι του…
http://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: