Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Τραγωδία στην Καβάλα: 35χρονη έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα


Μία 35χρονη γυναίκα από την Καβάλα που γέννησε με καισαρική έχασε τη ζωή της τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Καβάλας, proininews.gr,
η 35χρονη, που γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική της πόλης, πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μετά τη γέννα, το απόγευμα της Πέμπτης, η 35χρονη παρουσίασε αιμορραγία και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί, οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν προσπάθειες να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφεραν και έκριναν ότι έπρεπε να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όμως, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Καβάλας είναι κλειστή εδώ και μερικές ημέρες, λόγω κανονικής συντήρησης και απολύμανσης.

Γύρω στα μεσάνυχτα, η μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ξάνθης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 35χρονη κατέληξε στις 5:30 το πρωί της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, το νεογέννητο είναι καλά στην υγεία του.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (συνοικία Βύρωνα) θα γίνει η κηδεία της άτυχης Βάσιας Καραμπετάκη που πέθανε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Το θλιβερό νέο προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Πολλοί άνθρωποι ακόμη και τώρα αδυνατούν να πιστέψουν όλα όσα έγιναν από το απόγευμα χθες έως σήμερα τα ξημερώματα.

Τρεις ανακοινώσεις για το θάνατο της Βάσιας Καραμπετάκη

*Ο Βύρων Καβάλας συλλυπείται
Από σήμερα το πρωί η οικογένεια του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι σε πένθος . Η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι της στην άτυχη Βάσια . Δυστυχώς το θαύμα της γέννησης για την άτυχη κοπέλα ήταν μοιραίο .

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες Καραμπετάκη – Ξουλόγη για τον άδικο και τόσο ξαφνικό χαμό της Βάσιας .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει
Καλό παράδεισο

*Η ΕΠΣΚ συλλυπείται
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια Καραμπετάκη.

*Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ Καβάλας για τον θάνατο της Βάσιας Καραμπετάκη
Βαθιά συντετριμμένοι, όλοι εμείς οι άνθρωποι του ΟΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, συνάδελφοι και φίλοι της Βάσιας Καραμπετάκη, εκφράζουμε τη θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους συγγενείς της. Τους ευχόμαστε κουράγιο και σθένος ψυχής.
Βάσια θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.
Οι συνάδελφοι σου από την οικογένεια του ΟΤΕ.
https://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: