Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΛΑΡΙΣΑ: Από το μάτι της κουζίνας η πυρκαγιά που σκότωσε την 24χρονη (φωτο & βίντεο)


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας από τον άδικο χαμό της 24χρονης Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου, το πρωί της Δευτέρας, από αναθυμιάσεις μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών αναμένεται να αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 24χρονης, που πέθανε μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της,στην οδό Κουντουριώτου στο Λιβαδάκι στη Λάρισα.Θα δείξουν για την ακρίβεια, αν η κοπέλα πέθανε από εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα ή από κάτι άλλο.

Αυτό που έδειξε πάντως η νεκροψία που προηγήθηκε είναι ότι η Χριστίνα είχε τις αισθήσεις της όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες από την προανάκριση που διενεργούν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ή άτυχη κοπέλα κάτι ξέχασε αναμμένο στο μάτι της κουζίνας.

Αυτό, σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό χώρο της γκαρσονιέρας στην οποία διέμενε – ήταν μόλις 25 τετραγωνικά – προκάλεσε τους πυκνούς καπνούς που οδήγησαν στο μοιραίο.

Η Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα, ενώ εργάζονταν σε κατάστημα στην περιοχή της Νεάπολης.

Το πτώμα της νεαρής βρήκαν άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας που έσπευσαν μετά από κλήση για πυρκαγιά.

Μαρτυρία: Χτύπησα την πόρτα της 24χρονης, είχε τις αισθήσεις της ακόμη αλλά ήταν τα πάντα κλειστά…

Στην κάμερα του onlarissa.gr μίλησε το πρωί της Δευτέρας ένοικος της πολυκατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου, εκεί όπου έχασε τη ζωή της η 24χρονη Λαρισαία, Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου, πιθανότατα από αναθυμιάσεις από την κουζίνα.

Όπως λέει η κ. Αγγέλα Τσιφούτη, μόλις αντιλήφθηκε τους καπνούς χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος, η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της,αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει γιατί ήταν όλα κλειστά.

Δείτε τη μαρτυρία:


Φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος μετά την πυρκαγιά:
newsroom onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom