Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο επιτυχημένος Διοικητής του "ΕΛΠΙΣ" έμαθε τηλεφωνικά την παύση του!...

Θ. Γιάνναρος: "Στην Ελλάδα, κάποιοι είναι η "ασθένεια".Ας γίνουμε εμείς το φάρμακο!"

Το δικό του μήνυμα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έστειλε από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ ο επιτυχημένος κατά γενική ομολογία διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς κ. Θεόδωρος Γιάνναρος, με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για το κόψιμο των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών του ΕΣΥ.

Στο μήνυμά του- στο οποίο υπάρχει συναισθηματική φόρτιση- ο κ. Γιάνναρος αναφέρει ότι ο ίδιος θα συνεχίσει το έργο που έχει αναλάβει σαν να μη συμβαίνει τίποτα, παρά την παύση του από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά το μήνυμα έχει ως εξής:
«Καλησπερα σε 'ολες και σε όλους.
Καλημέρα από το Los Angeles. Εδώ η ώρα είναι 08:30 το πρωί.

Πριν, λίγο, τηλεφωνικά, μου κοινοποιήθηκε η παύση μου, από Διοικητής του Ελπίς. Παρολ' αυτά, η μάχη θα συνεχιστεί, από άλλα, ίσως, μετερίζια...!!!

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη, το ίδιο και το Ελπίς, για να συνεχίσει το έργο του! Δεν έχω σκοπό να σταματήσω αυτό που άρχισα, αλλά θα συνεχίσω σαν τίποτα να μην συνέβη!

Τραβάμε μπροστα!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάνναρος μας είχε συγκλονίσει σαν πατέρας με το πόνο του εξαιτίας της αυτοκτονίας του γιου του στο Μετρό της Ακρόπολης το περασμένο Μάιο.

Τέλος ο κ. Γιάνναρος είχε δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα Ελλήνων από το εξωτερικό που βοηθούσαν συνέχεια το Νοσοκομείο Ελπίς.
http://www.ygeiapress.gr/

Νωρίτερα σήμερα ο κύριος Γιάνναρος έγραψε στο λογαριασμό του

Εχουν επικοινωνησει μαζι μου, τις τελευταιες 24 ωρες, παρα πολλοι δημοσιογραφοι απο την Ελλαδα, την Ευρωπη και την Αμερικη, οι οποιοι με ρωτουν "τι συνεβη" 

Δυστυχως για καποιους, το θεμα εχει ανεβει ψηλα!

Απο την αλλη, η παρανομη αυτη, ισως, και απανθρωπη κινηση, αντικειται στους ορους του τελευταιου μνημονιου που η κυβερνηση υπεγραψε με τους θεσμους. Αντιλαμβανεστε, πως η υπογραφη ενος συμβολαιου-συμβασης, μεταξυ ενος εργαζομενου (διοικητη) και του κρατους, ειναι οτι πιο ισχχυρο!
Αυτο το συμβολαιο εχουν στα χερια τους οι διοικητες νοσοκομειων!!!

Κι ομως, καποιοι εγραψαν την εργατικη νομοθεσια, το Συνταγμα και την ηθικη στα παλια τους τα παπουτσια!

Δυστυχως, καποιοι ανθρωποι, οπως γνωριζουν τις υποχρεωσεις τους, γνωριζουν και τα δοκαιωματα τους...

Η μαχη ξεκινησε, και στο τελος σπο τους δυο μονομαχους θα μεινει, μονο, ενας...!!!
Ποτε δεν περιμενα να συναντησω τετοια μικροψυχια απο Ελληνες υπουργους.

Στην Ελλαδα, καποιοι ειναι η "ασθενεια".
Ας γινουμε εμεις το φαρμακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom