Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο Τσακαλώτος με την "κονκάρδα υπερηφάνειας" των ομοφυλοφίλων στο βήμα της Βουλής! (βίντεο)

Ο γίγαντας Ευκλείδης ήρθε για να διορθώσει τα λάθη της κοινωνίας!!!!
ΑΣΧΕΤΟ:«O tempora, o mores!» («Ω καιροί, ώ ήθη!») (Κικέρων)


Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε μία ολιγόλεπτη παρέμβαση στη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης που προηγείται της ψηφοφορίας για το Σύμφωνο Συμβίωσης.
Ο υπουργός ανέβηκε στο βήμα του ελληνικού Κοινοβουλίου φορώντας στο σακάκι του μια κονκάρδα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, στέλνοντας έτσι ένα σαφές "μήνυμα"...

Τα πολλά χρώματα συμβολίζουν τη διαφορετικότητα, ενώ το σύμβολο αυτό χρησιμοποιείται συχνά και ως ένδειξη περηφάνιας των ομοφυλοφίλων κατά την διάρκεια παρελάσεων των μελών της ΛΟΑΤ κοινότητας.

«Εικάζω ότι πολλοί άνθρωποι οι οποίοι σήμερα θα ψηφίσουν κατά του συμφώνου, έχουν δει κάποιο έργο για τον Όσκαρ Ουάιλντ και θα αισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του στη Βουλή για το σύμφωνο συμβίωσης και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτά τα συναισθήματα δεν είναι ενάντια του ορθού λόγου αλλά μας δίνουν πραγματική πληροφόρηση για το πώς πρέπει να φερόμαστε».

«Οι κοινωνίες πολλές φορές κάνουν λάθη για τη σημασία των πραγμάτων. Μερικά πράγματα που θεωρούν ότι είναι πολύ σημαντικά μετά από κάποιες δεκαετίες φαίνεται ότι δεν είναι τόσο σημαντικά. Και κάποια θέματα που δεν τα θεωρούσαν σημαντικά και προχωράνε, βλέπουμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικά.

Το σύμφωνο συμβίωσης ανήκει στη δεύτερη κατηγορία» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών.



Παρόμοια κονκάρδα σήμερα στη Βουλή φορούσε και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom