Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πήρε την πρωτοβουλία και διοργάνωσε ένα εορταστικό μπαζάρ επί της οδού Πάνου Σούλου στο Αγρίνιο.

Μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες εθελοντών μεταξύ των οποίων και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ τίθενται προς πώληση για όσους ενδιαφέρονται και τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Όλγα Διαμαντοπούλου δήλωσε στο agrinioreport.com:

«Οι εθελόντριες της ΕΛΕΠΑΠ δούλεψαν με καθημερινά αντικείμενα προσπαθώντας να ξοδέψουν όσο λιγότερα χρήματα γινόταν και βλέπετε αυτό εδώ το αποτέλεσμα. Τα έφτιαξαν όλα με μεράκι και φαντασία και να σημειωθεί πως δεν είναι καλλιτέχνιδες αλλά είναι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν.

Είναι η πρώτη φορά που έγινε ένα τέτοιο μπαζάρ και στέφθηκε από επιτυχία μιας και ο κόσμος ήρθε και αγόρασε τις δημιουργίες βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ. Παράλληλα κάνουμε και κλήρωση για ένα αυτοκίνητο ενώ υπάρχει και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ προς πώληση. Κάνουμε ο,τι μπορούμε για να ενισχύσουμε τον Οργανισμό».
17
Εκεί παραβρέθηκε και η μία από τις εθελόντριες η κ. Γεωργία Καψάλα ενώ να σημειωθεί όποιος το επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το μπαζάρ μέχρι και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.
16
15
14
13
8
9
10


12

http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom