Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Πυροβόλησαν πασίγνωστο δικηγόρο έξω από το γραφείο του στο Φάληρο


- Απόπειρα δολοφονίας(;) πριν από λίγα λεπτά εναντίον πασίγνωστου δικηγόρου σημειώθηκε στην περιοχή του Φαλήρου.
- O δικηγόρος πυροβολήθηκε στα πόδια (συνήθως πυροβολισμοί στα πόδια γίνονται από μαφίες για εκφοβισμό) την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία,όπου βρίσκεται το δικηγορικό του γραφείο

Ο γνωστός δικηγόρος βγαίνοντας από το δικηγορικό του γραφείο έξω από την πολυκατοκία δέχθηκε δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος έβγαινε από το γραφείο του στην οδό Οδυσσέως στο Φάληρο και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στη μηχανή του για να φύγει.

Τότε τον πλησίασε ένας άγνωστος άντρας φορώντας κράνος, τον έσπρωξε και τον πέταξε κάτω στο έδαφος. Με ψυχραιμία δολοφόνου, ο δράστης τον πλησίασε έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές στο ένα πόδι και μία φορά στο άλλο πόδι.

Ο δράστης έτρεξε προς μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος είναι ο Αργύρης Λίβας, ο οποίος κατά καιρούς ασχολείται με τις νομικές υποθέσεις ορισμένων ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο Αργύρης Λίβας έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις από τον αθλητικό χώρο, ενώ ήταν δικηγόρος της Βέροιας στην υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0) και υπερασπίστηκε την ομάδα στην εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπου αθωώθηκε η Βέροια για τις κατηγορίες ότι ο αγώνας ήταν στημένος.

Μία ακόμα πρόσφατη υπόθεση που είχε αναλάβει, ήταν η προσπάθεια του Αρη το περασμένο καλοκαίρι να ανέβει από την Γ' Εθνική στην Football League, ενώ έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom