Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΛΟΣ στη ΒΟΥΛΗ: Ο υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης ψήφισε κατά της άρσης ασυλίας του Μιχαλολιάκου!

Το ίδιο ψήφισαν και ο Κουκοδήμος της Ν.Δ. και 4 του Λεβέντη
Το έκανε κατά λάθος λέει τώρα ο "αριστερός" υπουργός!

Τι άλλο θα δούμε από την (δεύτερη φορά) αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Αυτό που συνέβη σήμερα στη Βουλή, πάντως, αξίζει μία θέση στο Top 10 αυτής της... αριστεράς! Βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε υπέρ του Νίκου Μιχαλολιάκου!

Με συντριπτική πλειοψηφία, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά από δίωξη του εισαγγελέα για ομιλία που είχε προγραμματίσει σε συγκέντρωση και στην οποία προέτρεπε τους οπαδούς του κόμματός του σε πράξεις βίας κατά δημοσιογράφων.

Υπέρ της άρσης ασυλίας του τάχθηκαν 195 βουλευτές. «Κατά» ψήφισαν 6 βουλευτές: Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης (!), ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος , οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Καρράς, Δημήτρης Καβαδέλλας, Μάριος Γεωργιάδης και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. «Παρών» ψήφισαν δύο βουλευτές, οι Χρήστος Κέλλας (ΝΔ) και Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ).

Αντίθετα με την άρση της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, η Ολομέλεια απέρριψε με 157 ψήφους κατά, 21 υπέρ και 25 «παρών», το αίτημα για την άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, που η δικογραφία αφορούσε πολεοδομικές παραβάσεις, στο κεντρικό κτίριο που νοικιάζει το κόμμα του στην Λεωφόρο Συγγρού, από τον πατέρα του.

Κατά λάθος έγινε λέει τώρα ο "αριστερός" υπουργός!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Βερναρδάκης όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, εμφανίστηκε «αιφνιδιασμένος» και τόνισε ότι «εάν ψήφισε κατά έγινε κατά λάθος», διότι μπορεί να έγινε μπέρδεμα με την άρση ασυλίας που ζητείτο και για τον Πάνο Καμμένο. Δηλαδή στον κ. Καμμένο ήθελε να ψηφίσει «κατά» και στον κ. Μιχαλολιάκο «υπέρ» της άρσης ασυλίας.

Όπως είπε, ήταν από την κούραση της στιγμής και ήταν ένα λάθος εκ παραδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom