Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Απαγχονισμένος σε δένδρο βρέθηκε 33χρονος υπάλληλος του Δήμου Ν. Πηλίου


Απαγχονισμένος λίγο μετά τις 10 το πρωί, σε δασική περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το Λαύκο, κοντά σε εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, ο άτυχος 33χρονος συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος Ν. Πηλίου, που αγνοούνταν από χθες το πρωί και γινόταν έρευνες για τον εντοπισμό του από την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική.

Πρόκειται για τον συμβασιούχο του Δήμου Ν. Πηλίου Κ. Μ., την εξαφάνιση του οποίου δήλωσαν γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, συγγενείς του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του το βράδυ από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Ο 33χρονος, είχε ξεκινήσει με δίκυκλο χθες το πρωί, για να πάει από το Λαύκο όπου διέμενε, στον Πλατανιά, για εργασία, αλλά όταν οι συγγενείς του το απόγευμα διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και ενημερώθηκαν ότι δεν είχε φθάσει και στη δουλειά του στον Πλατανιά,ενημέρωσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Τόσο χθες το βράδυ, όσο και σήμερα από νωρίς το πρωί, ξεκίνησαν έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή του Λαύκου, τόσο από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική (κλιμάκιο έξι ατόμων από την Αργαλαστή και το Βόλο), καθώς και από τριμελές κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλο.

Τελικά, ο άτυχος εργαζόμενος, εντοπίστηκε στις 10.15 το πρωί, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, σε δασώδη περιοχή, έξω από τον Λαύκο, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, απαγχονισμένος με σχοινί που είχε δέσει σε κλαδί δένδρου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αστυνομία που κάνει προανάκριση, εκτιμά ότι πρόκειται για αυτοκτονία και αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας δεν ήταν παντρεμένος και έμενε με τους γονείς του στο Λαύκο, ενώ δεν αντιμετώπιζε προβλήματα.
http://magnesianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom