Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Λουμπάγκο έπαθε ο Αλέξης Τσίπρας - Του συστήθηκε ανάπαυση και να μην ξαναδουλέψει συνεχόμενα 17 ώρες

ΑΣΧΕΤΟ: Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη (παροιμία)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπαθε λουμπάγκο και νωρίς σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το κρατικό νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», όπου, μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και του συστήθηκε ξεκούραση.

Βλέπετε από τη μέρα που ανέλαβε το παλικάρι δεν έχει στρώσει κώλο κάτω,τρέχει από 'δω κι από κει για να φέρει το μνημόμιο στα μέτρα μας!

Το καλοκαίρι αναγκάστηκε να δουλέψει 17 συνεχόμενες ώρες(χάθηκαν τα ελαστικά 4ωρα του ιδιωτικού τομέα;) για πάρτι μας,προχτές με τόσες πίκρες και σκοτούρες τον τρέχανε στο Λαζόπουλο,χτες όρθιος στη Βουλή να απαντάει στο Λεβέντη και τη Ντόρα και να του τα χώνει ταυτόχρονα ο Κασιδιάρης...

Μάλιστα όπως είδαμε συμμετείχε με μυϊκούς πόνους στα πλευρά στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προσήλθε το απόγευμα ,λίγο πριν το τέλος των εργασιών,όπως έγινε γνωστό ταλαιπωρείται από πόνους, γεγονός που τον εμπόδισε να παρακολουθήσει τις εργασίες από την αρχή....

Εμ,άνθρωπος είναι το 'παθε το λουμπάγκο...,άλλωστε είθισται οι μεγάλοι πολιτικοί της χώρας να πάσχουν απ' αυτό.

Κατόπιν αυτού ανέβαλε και την αυριανή του επίσκεψη στο Κερατσίνι,όπου επρόκειτο να περιοδεύσει μαζί με τον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα στην περιοχή των πρώην Λιπασμάτων, κάτι που θα γίνει τελικά εντός των γιορτών.

Από μας περαστικά και σιδερένιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom