Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Το διαζύγιο με τον Ανδρέα, ο Πιερ και η αεροσυνοδός - Ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews

Γιατί η Μαργαρίτα αποφάσισε στα 92 της να βγάλει με την υπογραφή της τ' άπλυτα της οικογένειας στη φόρα;

της Κάτιας Μακρή

Αυτό το βιβλίο χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να γραφτεί. Πιθανόν δεν θα ολοκληρωνόταν ποτέ αν η Μαργαρίτα Παπανδρέου, ή Μάγκι Τσαντ από το Σικάγο, δεν κρατούσε ημερολόγιο καταγράφοντας ώρα-ώρα τη θυελλώδη ζωή της δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τον γνώρισε το 1948 και έμεινε μαζί του έως το 1988.

Σαράντα χρόνια «χώρεσαν» σε 536 πυκνογραμμένες σελίδες γεμάτες «Ερωτα και εξουσία». Αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου της Μ. Παπανδρέου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγα 24ωρα από τις εκδόσεις «Πατάκη».

Είναι ένα βιβλίο που ξεσκεπάζει όλα τα μυστικά μιας από τις πιο θρυλικές ελληνικές πολιτικές οικογένειες. Είναι ένα κείμενο με γρήγορη ροή, που «ξεκλειδώνει» τις βαριές ξύλινες πόρτες πρωθυπουργικών γραφείων και υπνοδωματίων, στεριώνει πολιτικούς μύθους αλλά γκρεμίζει ανθρώπινες προσωπικότητες.

Η Μ. Παπανδρέου στα 92 της χρόνια αποφάσισε να «τσαλακώσει» αλλά και να «τσαλακωθεί».

Να αποκαλύψει αλλά και να αυτοαποκαλυφθεί, σε μια διήγηση ενδιαφέρουσα και ζωντανή, με ένα απρόσμενο φινάλε. Κάνει την ανατροπή και φανερώνει το πραγματικό τέλος της ιστορίας της με τον Ανδρέα, που κανείς από εμάς δεν είχε μέχρι σήμερα φανταστεί.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα Κατια μου;;;Στα 90 φευγα ,η κ.Πρωην Παπανδρεου ,αποφασισε να ανοιξει το στομα της,και να ''τσαλακωσει αλλα και να τσαλακωθει'';; Και της κανει και αφιερωμα η Real αλλα και εσυ; Και ποιος την ενημερωσε ,οτι η ανθρωποτητα ,και οι πνιγμενοι του Αιγαιου ,και οι χρεωμενοι ,που σε λιγο θα βΑλουν για προσκεφαλι το πεζοδρομιο,εχουν καμια φαγουρα να μαθουν ,πως της τα ''φορεσε'' ο συγχωρεμενος;; Καλα χρυσο μου,καν και καν γυναικες εμειναν στα κρυα του λουτρου απο συζυγο ,γνωστος ο τροπος,γνωστες οι μεθοδοι ,και πασιγνωστα τα αποτελεσματα!! Μην κανεις ετσι Κατια μου!!! Μικρη εισαι ,σιγα-σιγα θα μαθεις και εσυ την κακια του κοσμου!!!Και αυτη τουλαχιστον ,προλαβε και μεγαλωσε τα παιδια της,και πληρωσε και τα αγγλικα του Γιωργακη ,και τα μαθηματικα του Νικολακη.....αλλο που και παλιν ανθρωποι δεν εγιναν!! Αι στα κομματια πια με την καθε αποτρελαμενη μεγαλομανη.....και ντροπη μου και εμενα να μιλω ετσι για 90 φευγα....Ποιος τους ειπε οτι με τα βρωμοσογια τους,και τα μυστικα τους,περιμενει η ανθρωποτητα και εχει ενδιαφερον να ασχοληθει!!!!!!!!!!!!! Και τοτε...που συνεβαινε το γεγονος,ειχε ντερντυ και καιμο....και τις συμπαρασταθηκαν και οι '' Αιγες '' ως φεμινιστριες ( οχι δεν εκαψαν τα σουτιεν τους ) και παλαμακια τις χτυπουσαν στις ζειμπεκιες της απελπισιας......Αληθεια!!!! Να μια απορια .....Γιατι αυτο το σοι,οποτε κατακαψουν τον κοσμο ,το ριχνουν στην ζειμπεκια;;;;Χριστε μου,τι συνειρμος και αυτος!!!! Αντε κυρα μου μην μας ζαλιζεις....παρτα τα χαπια σου,που μπορεις να τα πληρωσεις,ενω αλλοι πεθαινουν, τυλιξου μια κουβερτα στα ποδια ,να ειναι ζεστα,καρατσεκαρισμενο απο μας,που δεν εχουμε θερμανση, και κατσε να δεις το σηριαλ '' τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη''!!!!!! Αυτα ειναι για τους συνταξιουχους. Και εσυ Κατια μου,παρε με τηλεφωνο να σου μιλησω για το κερατο....μικρη που εισαι...μην σου μεινει τραυμα,και να τα εξηγησεις και στον Χατζησυλλαβιστο......να κανεις και το κομματι σου μετα!!Εσυ Ζειδωρον...απλα σοβαρεψου !! Και για αλλη μια φορα .....κριμα...ποσο κριμα που εφυγε η Μαλβινα μας,τοσο νεα!! Την κανονισε μια χαρα ,την απατημενη και απαρηγορητη!!

Read more: Go to TOP and Bottom