Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ανάβει φωτιές ο Πανούσης: Θα κατονομάσει δύο βουλευτές κι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με τρομοκρατία

Βαρεμένος: Μεγάλο θρίλερ, επισκιάζει τον νέο Τζέιμς Μποντ (βίντεο)
Νέα βδομάδα,νέα σενάρια αποπροσανατολισμού;

Στην αποκάλυψη ότι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος έχουν σχέσεις με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων και ποινικούς και μάλιστα απειλούσαν ακόμη και τη ζωή του, είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Γιάννης Πανούσης.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα καταθέσει στην
εισαγγελία του Αρείου Πάγου όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ θα κατονομάσει και τα πολιτικά πρόσωπα που όπως υποστηρίζει σχετίζονται με την τρομοκρατία

Μάλιστα μιλώντας με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστου ο κ. Πανούσης συμπληρώνει με νόημα: “Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον Τσίπρα. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω το θέμα σε πολιτικό επίπεδο, γι αυτό και πήγα σε συμβολαιογράφο όπου και παρέδωσα όλα τα στοιχεία. Εκείνος θέλει τη δημοσιότητα. Θα την έχει. Εκτιμώ ότι μόνο ένας λόγος δικαιολογεί αυτή τη στάση. Αυτούς τους 2-3 θέλει να τους “σεντράρει”.

Σε ό,τι αφορά στον αριθμό των στελεχών εντός του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σχέση με την τρομοκρατία ο κ. Πανούσης απαντά ξεκάθαρα ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από 2-3: Βεβαίως, είναι και άλλοι που έχουν μια πλάγια, πιο χαλαρή σχέση. Έχω στοιχεία και για αυτούς”.

Όσο για το γιατί έχει στοχοποιηθεί και πως προκύπτει η σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία ο κ. Πανούσης απαντά πως στοχοποιήθηκε μετά την αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει τα υπεσχημένα από τους “τρεις” σε τρομοκράτες κατά τις αλλεπάλληλες επισκέψεις και επαφές που είχαν μεταξύ τους. Αυτά τα υπεσχημένα θα συμπεριλαμβάνονταν λέει ο κ. Πανούσης στο νομοσχέδιο Παρασκευόπουλου.

Μάλιστα σύμφωνα με Τα Νέα ο κ. Πανούσης λέει χαρακτηριστικά: Όταν δεν τηρήθηκαν όσα είχαν υποσχεθεί για τον Ξηρό ας πούμε τα έριξαν όλα επάνω μου. Τους είπαν ότι εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Από εκείνη τη στιγμή και πέρα αυτές οι ομάδες με στοχοποίησαν. Υπάρχουν καταγραφές που είναι σε γνώση μου όπου ακούγονται να λένε ότι “θα τον σκοτώσουμε τον Πανούση”.

Για όλα αυτά λέει ο κ. Πανούσης ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενημερωμένος προ τετραμήνου από τον επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη.

Η Ράικου καλεί τον Πανούση και για τις αποκαλύψεις για μίζες στην ΕΛ.ΑΣ

Την κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, σχετικά με όσα γνωρίζει για περιπτώσεις Διαφθοράς στην Ελληνική Αστυνομία ζητά η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου, με κλήση που θα του αποστείλει εντός της ημέρας.

Η εισαγγελέας αποστέλλει σήμερα κλήση προς εξέταση μάρτυρα στον πρώην υπουργό με αφορμή όσα ισχυρίστηκε ο κ. Πανούσης στη συνέντευξη του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" όσον αφορά θέματα διαφθοράς στην Αστυνομία.

Η έρευνα των εισαγγελέων Διαφθοράς, που διενεργείται εδώ και καιρό, αφορά καταγγελίες περί κρουσμάτων διαφθοράς εντός της ΕΛΑΣ και μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Πανούσης στην επίμαχη συνέντευξή του κρίνεται σκόπιμο να εισφέρει όσα γνωρίζει για την ερευνώμενη υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η κλήση του κ. Πανούση δεν σχετίζεται με το τμήμα της συνέντευξης του σχετικά με απειλές που υποστηρίζει ότι δέχεται, θέμα για το οποίο ο πρώην υπουργός αναμένεται να παραδώσει στοιχεία στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η κατάθεση του κ. Πανούση στους εισαγγελείς Διαφθοράς επικεντρώνεται στο τμήμα της συνένετευξης του, όπου ανέφερε τα εξής:

«Γιατί στην Αστυνομία υπάρχει και χρήμα. Πολύ χρήμα, και ήταν και αυτή η πλευρά. Δεν είναι μόνο η ιδεολογικοπολιτική κάποιων εκεί πέρα. Οι μίζες είναι μίζες. Και αυτές δεν έχουν χρώμα, γιατί το χρήμα δεν έχει χρώμα, δυστυχώς. Εγώ είπα σε μια παρέα ότι χρωστάω δύο πράγματα στον Αλέξη Τσίπρα. Πρώτον, που με έβαλε και, δεύτερον, που δεν με έβαλε τη δεύτερη φορά στην κυβέρνηση, γιατί νομίζω ότι με προστατεύει. Δεν κάνω εγώ γι' αυτά τα πράγματα. Να βλέπω να κλέβουν, να κάνουν, να αρπάζουν και να λέω "δεν πειράζει, είμαι υπουργός"».
http://www.koolnews.gr/

Βαρεμένος για Πανούση: Μεγάλο θρίλερ, επισκιάζει τον νέο Τζέιμς Μποντ (βίντεο)

«Είναι μεγάλο θρίλερ αυτό. Επισκιάζει το νέο Τζέιμς Μποντ κατά πολύ. Τον σβήνει από τον χάρτη. Γιατί τα έχει όλα μέσα. Μόνο μεσαιωνική στοά δεν έχει. Τρομοκρατία, πολιτικούς... Δεν το ξέρω», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση περί απειλών σε βάρος του ακόμη και από πολιτικούς που έχουν σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Ο κ. Βαρεμένος, μιλώντας για «σκοτεινό θρίλερ», διερωτήθηκε γιατί οι καταγγελίες αυτές δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας όσο ο κ. Πανούσης ήταν υπουργός, ενώ έκανε λόγο για "χορό των πρώην" υπουργών:

«Έχω δει πολλούς πρώην υπουργούς, οι οποίοι όσο ήταν υπουργοί, και δεν λέω καμιά προσωπική αιχμή για τον κύριο Πανούση τώρα, γιατί είναι κι άλλοι στον χορό των πρώην. Εδώ έχουμε τον χορό των πρώην τώρα... εγώ πολλές φορές αρνούμαι να πάρω μέρος σε συζήτηση γιατί δεν θέλω να ανεβάσω το κασέ κανενός... δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένας υπουργός, ο οποίος γνωρίζει ότι στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, όσο είναι υπουργός, έχουν σχέση με τον τρομοκρατία και το αφήνει να περάσει έτσι».

«Συνηθισμένο δεν είναι. Στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας», όπως είναι η Ελλάδα, όλα μπορεί να συμβούν. Εγώ δεν τα θεωρώ σοβαρά αυτά να σας πω την αλήθεια. Μπορεί να υπάρχει κάτι... και όταν μπαίνει θέμα κινδύνου ζωής που θέτει ο κύριος Πανούσης, αλίμονο. Αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρά όπως εκτυλίσσονται. Και επειδή η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, εγώ δεν θέλω να ξεχαστώ με ένα θρίλερ».



Διαβάστε σχετικά:
"Πόλεμος" Μαξίμου και Πανούση για τις "βόμβες" του πρώην υπουργού (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom