Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Αναστασίου τέλος από τον Παναθηναϊκό - Δήλωσε παραίτηση


- Ο Γιάννης Αναστασίου θέτει αυτή την ώρα την παραίτηση του στη διάθεση του Παναθηναϊκού
- Η κακή εμφάνιση του “τριφυλλιού” στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τα λαϊκά δικαστήρια που ακολούθησαν από τους οπαδούς των “πράσινων” οδήγησαν τον "Ολλανδό" στην πόρτα της εξόδου, καθώς οι πιέσεις από τους οπαδούς ήταν μεγάλες
- Θυμίζουμε ότι στις 21 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Οι έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου χθες μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ, αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση του τριφυλλιού, η οποία φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στην στήριξη προς τον Ελληνα τεχνικό.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν αμέσως μετά το ντέρμπι δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν στον πάγκο και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του μέχρι σήμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος διαπίστωσε πως δεν γίνεται σε κάθε εντός έδρας ματς να "βράζει" η Λεωφόρος.

Το ίδιο κατάλαβε και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του "τριφυλλιού"- έθεσε στη διάθεση του Παναθηναϊκού την παραίτησή του και προχωράει η λύση της συνεργασίας τους, κοινή συναινέσει.

Μάλιστα, ο "Ολλανδός" φέρεται να δέχθηκε να λάβει αποζημίωση από το "τριφύλλι" για όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Προς το παρόν, η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει την επαφή του Γιάννη Αναστασίου με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom