Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Σχεδόν 20 ώρες μετά τις "βόμβες" Πανούση κανένας Εισαγγελέας δεν άκουσε και δεν διάβασε το παραμικρό

Οσο ήσασταν υπουργός τι κάνατε για να τους ξεδοντιάσετε κύριε Πανούση;

Ως γνωστόν οι Κυριακάτικες εφημερίδες κρέμονται στα κεντρικά κιόσκια της Αθήνας από το απόγευμα του Σαββάτου... Σελίγο κλείνει 24ωρο από τις "βόμβες" που πέταξε μέσα από το Πρώτο Θέμα ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κι όμως δεν έχει ιδρώσει τ' αυτί της Δικαιοσύνης,ενώ τα μάτια της πρέπει να 'χουν γλαύκωμα...

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου.Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους .Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι» δήλωσε στην εφημερίδα ο Γιάννης Πανούσης.

Καμία αντίδραση,ούτε από την Δικαιοσύνη,ούτε από την υπεύθυνη Κυβέρνηση της χώρας!

Προσωπική μας άποψη:Ο ίδιος ο κύριος Πανούσης θα 'πρεπε να ξεσκεπάσει πολιτικούς και τρομοκράτες την εποχή που ήταν υπουργός κι αν δεν έβρισκε ανταπόκριση να τα βροντήξει από την Κυβέρνηση και να πάει κατ' ευθείαν στην Ευελπίδων ή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να τα πει χαρτί και καλαμάρι.

Τότε όμως προτιμούσε να γράφει άρθρα στο συγκρότημα του ΔΟΛ αντί να ξεβρωμίσει τον τόπο από τα κατακάθια....

Εστω και τώρα και αφού η ίδια η Δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει αυτεπαγγέλτως ας πάει ο ίδιος να τους δώσει το φάκελο που λέει ότι κατέθεσε στο συμβολαιογράφο και να ζητήσει να πράξουν τα δέοντα.

Διαφορετικά εμείς τουλάχιστον εκλαμβάνουμε τις δηλώσεις του ως φωτοβολίδα για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom