Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Επιτέλους νίκη για τον Παναιτωλικό,2 - 1 τον ΠΑΣ Γιάννινα (φωτο & βίντεο)

Βελτιωμένος ο Παναιτωλικός απέναντι στον αδύναμο ΠΑΣ,τα χρειάστηκε στο τέλος

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα απόψε στο Αγρίνιο,σ' ένα μισγεμάτο γήπεδο για την 10η αγωνιστική της Superleague. 

Η νίκη ήταν μονόδρομος για τους παίχτες του Γιάννη Μαντζουράκη καθώς η ομάδα του είχε μείνει στους 8 βαθμούς εδώ και πολλές αγωνιστικές,ενώ η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε τρεις βαθμούς περισσότερους,όμως έψαχνε κι αυτή ένα καλό αποτέλεσμα.

Τελικά μετά από ένα μέτριο παιχνίδι,με πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν,ο Παναιτωλικός (που είχε αρκετές απουσίες) πήρε τη νίκη με 2-1 μετά από έξι αγωνιστικές.

Να σημειωθεί ότι Παναιτωλικός(21 γκολ παθητικό) και ΠΑΣ Γιάννινα(19 γκολ παθητικό) σε 10 ματς έχουν τις δύο χειρότερες άμυνες της κατηγορίας,μ' αυτή των φιλοξενουμένων να δίνει σήμερα ρεσιτάλ ανοργανωσιάς!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις


Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα και στα πρώτα λεπτά ο Κυριακίδης έσωσε δύο φορές την εστία του Παναιτωλικού.Στη συνέχεια οι Αγρινιώτες ισορρόπησαν και βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση.

Στο 13' η πρώτη τελική προσπάθεια για τον Παναιτωλικό, με τον Ουάρντα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, από τα αριστερά και ο Βελλίδης να μπλοκάρει....

Στο 22' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Ρουσκουσέδα να σουτάρει μόνος του από τον άξονα, αλλά ο Βελλίδης να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 27' πολύ καλό σουτ του Μύγα (θα μπορούσε να γυρίσει τη μπάλα στην περιοχή του ΠΑΣ,απέκρουσε σε σκόρνερ ο Βελλίδης και πάλι.

Στο 30' γύρισμα του Τσάβες από τα αριστερά, ο Γιάκος σούταρε στην κίνηση, μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στo 35' γύρισμα του Κάπελ από τα δεξιά,αλλά το σουτ του Πάουλο από κοντινή απόσταση ήταν αρκετά αδύναμο και έφυγε άουτ...

Φοβερό γκολ στο 44' όταν από μακρινή σέντρα του Ουάντα ο Τσουκαλάς,στου οποίου το κεφάλι χτύπησε η μπάλα και πήρε ύψος προς την εστία,πέτυχε αυτογκόλ στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Βελλίδη.(δείτε το εδώ)

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0...

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Παναιτωλικός  και μόλις στο 46' είχε διπλή ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι να πετύχει ένα δεύτερο γκολ,όμως ο Ναδάλες του ΠΑΣ απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Πολύ γρήγορο παιχνίδι,πάνω κάτω η μπάλα....

Σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις ο Μαρκόφσκι στο 56' από κάθετη μπαλιά του Ρουσκουσέδα εκτέλεσε από το ύψος της περιοχής τον Βελλίδη και 2-0.(δείτε το εδώ)

Στο 70' μεγάλη επέμβαση για τον Κυριακίδη που κράτησε το μηδέν στην κεφαλιά εξ επαφής του Ίλιτς.

Μετά το 75' ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές και απείλησε να γυρίσει το ματς!

Ξαφνικά στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Κυριακίδης έγινε ήρωας,αφού σε τρεις φάσεις στο 83',86' και 89' γλίτωσε τον Παναιτωλικό από σίγουρα γκολ.

Τελικά η πίεση του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 90',όταν ο Ηλιάδης από πολύ κοντά πλάσαρε τον Κυριακίδηα και 2-1.

Λήξη,νίκη,ανακούφιση και έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Αγρίνιο...

Παναιτωλικός (Γ. Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Ρουσκουσέδα(72' Ρουμπουλάκου), Κάπελ(76'Κόρσιενς), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος(87' Κωνσταντινόπουλος), Ουάρντα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Τσάβες, Ακόστα(77' Ηλιάδης), Ναδάλες, Καρανίκας(61' Λίλα), Τσουκαλάς(55' Μανιάς), Κοζορώνης, Σκόνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom