Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το κόμμα του Κουβέλη ... και το ανέκδοτο με την αρκούδα


Του Γ. Γ.

Ακρατος πολιτικαντισμός, ανέξοδες κορώνες, αντιπολιτευτικές σαπουνόφουσκες στην κυβέρνηση που συμμετέχει, είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Οι επιτελείς της ΔΗΜΑΡ, βλέποντας την καθίζηση που έχει το κόμμα τους στις δημοσκοπήσεις, παρακολουθώντας δημοσιεύματα που φέρουν την συμμετοχή στις επόμενες εκλογές πολιτικού σχηματισμού από τα «σπλάχνα» της ΔΗΜΑΡ –πληροφορίες κάνουν λόγω για δημιουργία κόμματος από Βουδούρη, Μουσινά, Νεφελούδη. Μπαγιώργο κ.α- εκτίμησαν ότι πρέπει να «διαφοροποιηθούν» από κάποιες, ολέθριες, για τα λαϊκά στρώματα, κυβερνητικές αποφάσεις.

Με τόσο κόπο έχτισαν το κόμμα τους κατορθώνοντας να απολαμβάνουν το «μέλι της εξουσίας» είναι καιρός να μείνουν στα αζήτητα; 
θα σκέφτηκαν πιθανολογώντας ότι στις επόμενες εκλογές θα έχουν την τύχη του ΛΑΟΣ.

Απ’ την μια, λοιπόν διαβάζουμε –στην χθεσινή «Real news- ότι υπάρχει «ανοιχτή γραμμή ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για κοινή κάθοδο στις εκλογές», και από την άλλη παρακολουθούμε σήμερα, σε όλο τον σημερινό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ότι το κόμμα του Κουβέλη δεν θα ψηφίσει την συνέχισει είσπραξης του χαρατσιού ακινήτων μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το 2013.

Προσέξτε τώρα πόσο πολιτικοί απατεώνες είναι. 

Σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, αυτός δηλαδή που εκφράζει την επίσημη γραμμή.
Αφού λοιπόν το Κουβέλιο στέλεχος επαναλαμβάνει ότι δεν θα ψηφίσουν στην βουλή την συνέχιση της είσπραξης του χαρατσιού –ας προσπεράσουμε ότι στην κυβέρνηση επικρατεί η άποψη ότι δεν χρειάζεται νέα νομοθετική ρύθμιση και το θέμα δεν θα ρθει καν για ψήφιση στην βουλή- ρωτάτε το αυτονόητο από τον δημοσιογράφο Γ. Οικονομέα

- Για να έχει κάποια ουσία η τοποθέτησή σας, θα αποσύρεται την υποστήριξή σας στην κυβέρνηση;

Και η απάντηση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ δείγμα του  «νέου πολιτικού ήθους» που διακρίνει το κόμμα της «υπεύθυνης αριστεράς».

-  Όχι, βέβαια. Εχουμε πει και ξαναπεί ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία. Εμείς συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση όπου δεν συμφωνούμε σε όλα και όπου έχουμε διαφωνίες της εκφράζουμε.


Και ένα ανέκδοτο … έτσι στο ..καθόλου άσχετο:

 Mια μέρα ένας κυνηγός πάει στο δάσος για να κυνηγήσει αρκούδες. Εκεί που περπάταγε βλέπει πίσω από έναν θάμνο μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει το όπλο … σημαδεύει … και μπαμ, μπουμ …. αδειάζει όλες τις σφαίρες του επάνω στην αρκούδα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού καθαρίζει το τοπίο από τον καπνό αρχίζει να ψάχνει για την αρκούδα. Ξαφνικά, σηκώνεται η αρκούδα και πάει και τον πλησιάζει!
«Καλώς το παλικάρι», του λέει… «Πως από τα μέρη μας; Δεν πιστεύω να έχεις έρθει να κυνηγήσεις αρκούδες εεε;;;»
Κυριολεκτικά παιγμένος ο κυνηγός απαντάει «εεεε… εγώ όχι . Όχι … περαστικός είμαι!»
Τον κοιτάει η αρκούδα από πάνω μέχρι κάτω, τον βουτάει και τον ξαπλώνει στα τέσσερα και δώστου … του άλλαξε τα φώτα!!!

Την επόμενη ημέρα κυριολεκτικά έξαλλος ο κυνηγός με την αρκούδα «βιαστή» ξαναπάει στο δάσος οπλισμένος με οπλοπολυβόλο … Ψάχνει από εδώ, ψάχνει από εκεί και σε κάποια φάση μετά από αρκετές ώρες εντοπίζει την αρκούδα πίσω από μια συστάδα θάμνων. Με το που την βλέπει αρχίζει να την πυροβολεί ασταμάτητα.
Χαμός από τους θάμνους δεν έχει μείνει τίποτα!!! Με το που καθαρίζει το τοπίο, σηκώνεται η αρκούδα μέσα από τα χώματα και τον πλησιάζει!
«Βρε βρε καλώς το παλικάρι μας. Πάλι από τα μέρη μας;;;»
«Δεν πιστεύω να ήρθες για κυνήγι αρκούδας και τέτοιες μαλακίες εεεε;» Στήνει στα τέσσερα τον κυνηγό και του πετάει τα μάτια έξω.

Εξοργισμένος ο κυνηγός προμηθεύετε χειροβομβίδες και δυο οπλοπολυβόλα πάει στο δάσος ψάχνοντας την αρκούδα. Κάποια στιγμή την εντοπίζει και χωρίς καθυστέρηση τις πετάει τις χειροβομβίδες και αδειάζει δυο γεμιστήρες.
Εξαφανίζονται οι καπνοί απ’ τις χειροβομβίδες και τους πυροβολισμούς και νάσου πάλι αλώβητη η αρκούδα να πλησιάζει τον κυνηγό: 

«Ε. μην μου πεις ότι πάλι ήρθες να με σκοτώσεις ε; 
Σίγουρα σ’ αρέσει το γαμήσι που σου κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom