Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Πέραμο Καβάλας - Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε,λίγο μετά πέθανε ο πεθερός του από ανακοπή καρδιάς


Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από τις 9:00 σήμερα το πρωί τη Νέα Πέραμο Καβάλας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 43χρονος σκότωσε την 33χρονη σύζυγο του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.Λίγο μετά πέθανε από ανακοπή ο πεθερός του αυτόχειρα-δολοφόνου!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δράστης και αυτόχειρας εισέβαλε στο σπίτι των γονιών της συζύγου του,λίγο πριν τις 9:00,οπλισμένος με μια κοντόκανη καραμπίνα.Εκεί φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα η σύζυγος με τα δύο παιδιά τους ηλικίας 15 και 12 χρόνων. Στην αρχή πυροβόλησε μια φόρα στον αέρα όμως τη δεύτερη φόρα σημάδεψε τη σύζυγο του,την οποία πυροβόλησε και σκότωσε  μπροστά σε όλη την οικογένεια.
Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει και ο ίδιος νεκρός.

Η γιαγιά απομάκρυνε από το σπίτι την 15χρονη κόρης τους,η οποία ήταν παρούσα στο σκηνικό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής, οι οποίοι ερευνούν τις πτυχές της πρωτοφανούς τραγωδίας.

Η τραγωδία όμως είχε και συνέχεια:ο 66χρονος πατέρας της συζύγου και πεθερός του αυτόχειρα-δολοφόνου βρισκόταν στα χωράφια της οικογένειας,όπου πληροφορήθηκε τα τραγικά μαντάτα.Η καρδιά του δεν άντεξε στο άκουσμα του τραγικού γεγονότος και μεταφέρθηκε με σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Πληροφορίες και φωτογραφία από http://kavalawebnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom