Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νέα σύλληψη πολίτη για φραστικό επεισόδιο με τον Πάγκαλο! τον αποκάλεσε "γαϊδούρι"


Η μεσημεριανή Κυριακάτικη βουτιά του Θεόδωρου Πάγκαλου στη λίμνη της Βουλιαγμένης σημαδεύτηκε από νέο περιστατικό σύλληψης πολίτη γιατί μίλησε απρεπώς στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας λουόμενος εντόπισε το πρώην υπουργό και αναφώνησε: «Δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσος να έρχεται και για μπάνιο».

Ο κ. Πάγκαλος,σύμφωνα με τις πληροφορίες, πλησίασε τον αγανακτισμένο πολίτη και του ζήτησε να επαναλάβει τη φράση του, ενώ παρενέβη και αστυνομικός,ο οποίος ζήτησε τα στοιχεία του λουόμενου πολίτη.

Εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του. Λίγες ώρες μετά ο πρωταγωνιστής του φραστικού επεισοδίου αφέθηκε ελεύθερος,αφού του υποβλήθηκε μύνηση.

Εμείς να θυμίσουμε άλλα δύο περιστατικά συλλήψεων πολιτών,οι οποίοι βρέθηκαν στη ρότα του Πάγκαλου και τον έκραξαν ή τον στραβοκοίταξαν κι ακόμα ένα διαπληκτισμό στην ίδια λίμνη.

Ηταν Σάββατο 29 Οκτωβρίου του 2011 και πάλι στη λίμνη της Βουλιαγμένης,όταν διαπληκτίστηκε με Κεφαλλονίτισσα Δικηγόρο,της οποίας είχε ζητήσει τη σύλληψη!

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2011 στην Ομόνοια,κοντά στο πολιτικό του γραφείο,συνέλαβαν ένα ζευγάρι γιατί του επιτέθηκε φραστικά και την 1η Μαρτίου του ίδιου έτους συνελήφθη πολίτης γιατί τον στραβοκοίταξε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom