Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μετά την οριστική διακοπή του αγώνα η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της υποβιβάζεται στη Β' Εθνική (βίντεο)



Η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ υποβιβάζεται στη Β' Εθνική κτηγορία!
Ο διαιτητής του αγώνα Σταύρος Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα ΑΕΚ -Πανθρακικός, ο οποίος διεκόπη στο 87' λόγω εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Στο 87' ο Μπουγαϊδης της ΑΕΚ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Εκεί είχαμε εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο,που κυνηγούσαν τους παίκτες της ομάδας τους,οι οποίοι μαζί με τους παίκτες του Πανθρακικού και τους
διαιτητές έτρεξαν  στα αποδυτήρια. Περίπου 20 από τους οπαδούς πήγαν στα επίσημα και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους,ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ, στο ταρτάν του σταδίου.

Την ίδια ώρα πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έφευγαν κλαίγοντας από το γήπεδο, όχι λόγω των δακρυγόνων, αλλά από την θλίψη τους για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην ομάδα τους.

Η απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να διακόψει το ματς σε βάρος της ΑΕΚ βάσει του ΚΑΠ και το δεδικασμένο από τον περσινό αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που διεκόπη επίσης λόγω επεισοδίων σημαίνει πως η ποινή που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ εκτός από την τιμωρία της έδρας και το πρόστιμο είναι:
 α) μηδενισμός 
β) αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα 
και γ) δύο από το επόμενο.

Σε αυτή την περίπτωση και με βάσει την απόφαση του ρέφερι και τη βαθμολογική θέση της ομάδας η ΑΕΚ, για πρώτη φορά στην ιστορία της,υποβιβάζεται από σήμερα στην Β'  Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής του Παναθρακικού Δερμιτζάκης ζήτησε να συνεχιστεί το ματς και μετά την οριστική διακοπή του αγώνα ο τεχνικός του Πανθρακικού ζήτησε να λήξει κανονικά το ματς, κάτι που μετέφερε στον διαιτητή ωστόσο αυτός είχε άλλη γνώμη!

Ούτε τα παρακάλια και τα κλάματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στάθηκαν ικανά να μεταπείσουν το διαιτητή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom