Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Με επίθεση κατά της "Χαραυγής" και όσων αναδημοσίευσαν τη φυγάδευση εκατομμυρίων ευρώ απάντησαν οι συγγενείς του Προέδρου!


Γράφαμε χτες:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Συγγενείς του Προέδρου φυγάδευσαν 21 εκατομμύρια ευρώ στο Λονδίνο τρεις μέρες πριν την απόφαση του Eurogroup!

Αποκάλυψη βόμβα σήμερα από την εφημερίδα "Χαραυγή",που αν ισχύει βάζει φωτιά στα θεμέλια της Κυπριακής Δημοκρατίας και στα μπατζάκια του προέδρου της!

Εξηγούσαμε εν περιλήψει το θέμα και στη συνέχεια παραπέμπαμε σε ολόκληρο το δημοσίευμα της Χαραυγής.

Σήμερα οι συγγενείς του κύπριου προέδρου απάντησαν με επίθεση στην εφημερίδα
και σε όσους αναδημοσίευσαν το ρεπορτάζ γράφοντας:"Τόσο η εταιρεία, όσο και ο κος Αντης και η κα Κάτια Λούτσιου καλούν την εφημερίδα «Χαραυγή» και όσους αναδημοσίευσαν τους ψευδείς ισχυρισμούς της όπως προβούν άμεσα σε ανασκευή και αποκατάσταση της αλήθειας διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα το δικαίωμά τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη"!

Εμείς απλά όπως και χτες παραπέμπουμε στις σελίδες 6 & 7 της εφημερίδας "Χαραυγή",όπου μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την απάντηση των συγγενών του προέδρου,καθώς κι αυτή της εφημερίδας αλλά και δηλώσεις κομμάτων και πολιτικών.

Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το κατά πόσο ήταν σύμπτωση γεγονότων!!!!

Απλή απορία μας:ο Γενικός εισαγγελέας Κύπρου πότε ακριβώς ασχολείται με τα θέματα φυγάδευσης εκατομμυρίων ευρώ πολιτικών και συγγενών των, αφού από το πρωί μέχρι αυτή την ώρα  κάνει περαντζάδα στους Ελληνικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς;Κι αν κάνει τόσες γυρβολιές εδώ φανταστείτε πόσες θα κάνει στην Κύπρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom