Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κι άλλη αυτοκτονία σήμερα! 50χρονος βούτηξε στο κενό από τον 4ο όροφο του ΠαΓΝΗ

Μετά την Πάτρα και το Αγρίνιο το πρωί,τρίτωσε το κακό το μεσημέρι στο Ηράκλειο

Σκηνές πανικού λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο ΠαΓΝΗ, όταν άνδρας περίπου 50 ετών ''βούτηξε'' στο κενό από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου, εκεί που βρίσκεται η καρδιοχειρουργική κλινική, η οποία ακόμη δε λειτουργεί.

Έκπληκτοι δεκάδες επισκέπτες και ασθενείς που βρίσκονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, είδαν τον άνδρα να βουτά στο κενό.

Δυστυχώς, το μεγάλο ύψος από το οποίο έπεσε (μεγαλύτερο των 8 μέτρων), τον οδήγησε στο θάνατο.
Τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν στην περίπτωση της αυτοκτονίας,εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι εάν ο αυτόχειρας ήταν επισκέπτης ή ασθενής.

Ο άνδρας που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι, πηδώντας από την ταράτσα, στο ύψος του 4ου ορόφου του ΠαΓΝΗ, είχε μαζί του ιδιόχειρο σημείωμα. Σ' αυτό εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, στην ψυχιατρική κλινική του ΠαΓΝΗ, πλέον όμως ήταν καλά και τελευταία φορά την επισκέφθηκε πρόσφατα ως εξωτερικός ασθενής, χωρίς να χρίζει νοσηλείας.

''Δεν αντέχω άλλο τα προβλήματα μου'' έγραψε στο σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του, για την πράξη του. Ήταν αποφασισμένος. ''Η τελευταία μου επιθυμία είναι το ένα από τα παιδιά μου να ολοκληρώσει τις σπουδές του''.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom