Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΤΩΡΑ:Μακελειό στην Ηλεία! Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν περίπου 25 αλλοδαπούς εργάτες γιατί ζητούσαν τα δεδουλευμένα

Εντοπίστηκαν οι τρεις Έλληνες δράστες - ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή του Λάππα
Νεότερη ανάρτηση 20:01

Τρεις Έλληνες είναι οι φερόμενοι ως δράστες της αιματηρής επίθεσης που καταδιώκει αυτή την ώρα η αστυνομία, ηλικίας 21, 27 και 39 χρόνων. Οι τρεις άντρες δούλευαν ως επιστάτες στα χωράφια 57χρονου, ο οποίος θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές και ο ηθικός αυτουργός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες γύρω στα 200 άτομα από Μπαγκλαντές και Πακιστάν πήγαν στο χώρο που σημειώθηκε η συμπλοκή και ζήτησαν τα δεδουλευμένα 6 μηνών με αποτέλεσμα τη συμπλοκή.


νεότερη ανάρτηση 19.54΄

Εντοπίστηκαν οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής πριν λίγο στην περιοχή του Λάππα Αχαίας. Αυτή την ώρα υπάρχει ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για την σύλληψή τους.

Σύμφωνα με νεότερεςς πληροφορίες οι τραυματίες είναι περίπου 25 αλλοδαποί εργάτες, πολλοί από τους οποίους έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρίου και στα κέντρα Υγείας Βέρδας και Αχαγιάς.

πρώτη ανάρτηση 19.27΄

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας ανάμεσα σε αλλοδαπούς εργάτες και Έλληνες.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά σε πρατηριο υγρών καυσίμων στην περιοχή, υπήρξε ένταση μετά από διαφωνία που είχαν μεταξύ τους για τα μεροκάματα που θα έπαιρναν. Τότε σημειώθηκε η συμπλοκή με τους δύο Έλληνες να παίρνουν μια καραμπίνα αρχίζοντας να πυροβολούν αδιακρίτως.

Σύμφωνα με πηγές πάνω από δεκα είναι ο αριθμός των τραυματιών που εχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Συναγερμός για τον εντοπισμό των δραστών έχει σημάνει και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας καθώς οι δράστες εικάζεται πως διέφυγαν με όχημα προς την περιοχή της Κάτω Αχαγιάς.
http://www.patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom