Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ
Βοήθεια να βρει τους υπεύθυνους ζητά το Λιμεναρχείο

«Το θαλάσσιο οικοσύστημα των νησιών μας εκμεταλλεύονται (μαζί με τους έντιμους αλιείς) και συμμορίες παρανόμων «αλιέων» που μετατρέπουν σε κρανίου τόπο τον ενάλιο πλούτο».

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
Νεκροταφείο Παροικιάς

«Το Νεκροταφείο Παροικιάς παρουσιάζει πλέον κορεσμό, ενώ όπως όλα δείχνουν η μη ύπαρξη κανονισμού λειτουργίας - όπως και σε όλα τα νεκροταφεία της Πάρου - προσθέτει και άλλα προβλήματα».

Επιμονή μέχρι τέλους από Κωβαίο
«Στο παιχνίδι των εντυπώσεων έχουν μπει συγκεκριμένα ΜΜΕ της Πάρου προτρέποντας τους γονείς να υπογράψουν τη σύμβαση και να δώσουν τα ονόματα των παιδιών τους στην ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία. Κύκλοι από την πλευρά των γονιών ισχυρίζονται ότι «εντύπωση προκαλεί πως τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν αυτή τη δράση διαφημίζουν το χορηγό της επικαλούμενης ασφάλισης».

Κριτική στον Γ. Λεβεντάκη από «Μένουμε Αντίπαρο»
«Μία σκληρή απάντηση επεφύλασσε ο συνδυασμός «Μένουμε Αντίπαρο» για την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αντιπάρου κ. Λεβεντάκης, για τους κατοίκους την περασμένη Κυριακή 27 Μαΐου στην πλατεία του χωριού».

Ψίθυροι... των ναυαγοσωστών
«Άντε τώρα, να μην έχεις καταλάβει τι γίνεται και να νομίζεις ότι η Άννα του νοτιά ήρθε στο κέφι ακούγοντας το λόγο Φραγκούλη! Μέχρι για αυτοκτονία είσαι έτοιμος δηλαδή».

Και η τοπική κοινωνία τι κάνει; | Του Δ.Μ.Μ.
«Η σύλληψη επτά ανήλικων την περασμένη εβδομάδα για 14 κλοπές και διαρρήξεις έφερε την τοπική κοινωνία αντιμέτωπη με τη μεγάλη αλήθεια. Αυτά, τα οποία κάποιοι πιστεύουν ότι γίνονται μόνο σε αστικά κέντρα, είναι δυνατόν να γίνονται και στον μικρόκοσμό μας».

O μεσαίωνας στη ζωή... και στα δικαιώματα μας βρίσκεται πια και στην Πάρο | Νέοι / ες ΣΥΡΙΖΑ
«Στην Πάρο ειδικά, της δήθεν ανάπτυξης και του «Greek Dream», τα επίπεδα ανεργίας και ανασφάλιστης εργασίας κινούνται ήδη σε πολύ μεγάλα ποσοστά, ειδικά στους νέους».

Μη μας κουνάτε το δάχτυλο όπως η Λαγκάρντ... | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Ο Αντώνης Σαμαράς βέβαια τσιμουδιά!... Ασχολείται με την ανασυγκρότηση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αδιαφορώντας για τον εθνικό διασυρμό».

Κόμμα Παναθηναϊκών με Παριανό υποψήφιο!
«Ο Κ. Πατέλης μας είπε: «Όλοι θέλουν να γίνει μία καλή προσπάθεια με στόχο το καλό όλων των club του Παναθηναϊκού. Κύριο μέλημά μας είναι να προστατεύσουμε το οπαδικό κίνημα».

Με οδηγό τον Νικόλα Στέλλα
«Το «βασίλειό» σου ήταν ψηλά στον Άη - Γιώργη στα Δαμάλια, κάπου ανάμεσα στις Λεύκες και την Αγκαιριά. Εκεί μεγαλώνοντας, ανάμεσα στα πολλά σου αδέλφια, έμαθες την τέχνη του βοσκού και του αγρότη».

Πρόκριση με τεσσάρα!
«Μεγάλη πρόκριση στο final 4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων πέτυχε να πάρει την περασμένη Κυριακή ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου νικώντας μέσα στην Ίο 4-1 την τοπική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom