Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ (ΛΙΑΝΑΣ) ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΟ...

...ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κατόπιν  ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, σήμερα στις 11:00 κατατέθηκε μήνυση από τον πρόεδρο της Ένωσης εις βάρος της βουλευτή του Κ.Κ.Ε. κ.Κανέλλη Γαρυφαλλιάς (Λιάνας) για τους εξής λόγους:
Την 11/6/2012 ως καλεσμένη στην εκπομπή του Star Channel «Μεσημεριανή Μελέτη», συζητώντας με τους παρουσιαστές σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο υπήρξε θύμα άσκησης βίας εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό το οποίο είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια. Το νόημα της αναφοράς της ήταν ότι πριν από την έναρξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα βρέθηκε ανάμεσα σε οπαδούς οι οποίοι (σε αντίθεση με τον κ.Κασιδιάρη) δεν την πείραξαν καθόλου.
Ενθυμούμενη το παραπάνω περιστατικό ανέφερε ότι κατά την έλευση στο γήπεδο ήταν παρατεταγμένα περιπολικά της Αστυνομίας. Εδώ διέκοψε την αφήγησή της και ξεκίνησε να μιλάει για την αστυνομία, λέγοντας επί λέξει:
 «Mε την αστυνομία έχω ένα πρόβλημα. Έχω ένα πρόβλημα. Όπου δεν υπάρχει ξεφυτρώνουνε φαινόμενα. Με κάτι πιτσιρικαρίες που σταματάνε κόσμο και λένε δωσ’ μου ταυτότητα και δεν περνάς μάγκα. Αυτά δεν είναι δημοκρατία. Αυτά είναι τρύπες της δημοκρατίας. Μαζεύονται πέντε-πέντε, δέκα φασιστοτσόγλανα και ρωτάνε δωσ’ μου την ταυτότητά σου και ποια είσαι εσύ και ελέγχουν το κράτος. Τι είναι αυτά; Ποιος τα δέχεται αυτά; Εκεί έπρεπε να έχει αρχίσει να εξεγείρεται ο κόσμος για να μη φουντώσουνε.»
Σεβόμαστε και δεχόμαστε κάθε άποψη. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη φράση μας προσβάλλει ως άτομα, ως Έλληνες Αστυνομικούς και ως εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κατά κρατικών λειτουργών – ένστολων εργαζομένων.
Επισημαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας και η μήνυσή μας αφορά μία συγκεκριμένη πράξη ενός συγκεκριμένου προσώπου και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε λάθος βάση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο
Πρόεδρος

ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ Αθανάσιος
Η
Γεν. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Δελτίο Τύπου
Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης
Κοζάνη 25 Ιουνίου 2012

Δείτε το σχετικό βίντεο:
http://eordaia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom