Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αβραμόπουλος και Ζανιάς στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ - Κλινήρης ο Σαμαράς,υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Ράπανος

Με τα "δεύτερα" στην Ευρώπη η χώρα μας!
Εκτός αναγκαστικά για μία εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς,άγνωστο πότε θα ορκιστεί ο Ράπανος,η υγεία του οποίου μεν βαίνει καλώς αλλά... υποβάλλεται σε εξετάσεις!

- Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα εκπροσωπήσει την χώρα στη Σύνοδο
- Δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε αεροπορικώς ούτε οδικώς ο πρωθυπουργός
- "Ήταν βαρύ το χειρουργείο και κράτησε 3,5 ώρες" είπε ο δρ. Θεοδοσιάδης
- Εξιτήριο αύριο το απόγευμα και θα πάει κατευθείαν στο σπίτι του
- Παραμένει ως υπουργός Οικονομικών ο Ζανιάς;


Για την εκπροσώπηση μας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου είπε ότι ο πρωθυπουργός μετά την ρητή απαγόρευση του γιατρού ότι δεν πρέπει να ταξιδέψει έχει ορίσει ως επικεφαλής της Eλληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο και μαζί του θα πάνε ο κ.Ζανιάς, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στη θέση του υπουργού Οικονομικών μέχρι να γίνει τελείως καλά ο κ.Ράπανος και να ορκιστεί, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Χωρίς πρωθυπουργό” θα παραμείνει για ακόμη λίγο η χώρα αφού ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του για μια εβδομάδα σύμφωνα με τον θεράπων ιατρό του Πάνο Θεοδοσιάδη.

Σε συνέντευξη τύπου το πρωί ο δρ.Θεοδοσιάδης είπε ότι η μετεγχειρητική πορεία του Αντώνη Σαμαρά κρίνεται ικανοποιητική από χθες. “Ο πρωθυπουργός δέχεται συνεργάτες του όμως δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της βαρύτητας του περιστατικού που απαιτεί αποθεραπεία και ακινησία. Δεν μπορεί να μπει σε αεροπλάνο γιατί στην απογείωση και την προσγείωση υπάρχει αλλαγή στην ατμοσφαιρική πίεση μέσα στο αεροπλάνο και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο για το μάτι. Μάλιστα ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε οδικώς γιατί ο δρόμος περνάει μέσα από τις Άλπεις και εκεί αλλάζει πάλι το υψόμετρο και η ατμοσφαιρική πίεση”

Όπως είπε ο γιατρός ήταν ένα βαρύ χειρουργείο το οποίο κράτησε 3,5 ώρες και βρέθηκαν 11 ανώτερες ρωγμές στον αμφιβληστροειδή. “Πριν το χειρουργείο ο πρωθυπουργός μου είχε πει εσύ θα κάνεις αυτό που είναι να κάνεις και εγώ θα πάω στη Σύνοδο. Χθες το απόγευμα όμως που μιλήσαμε μου είπε ότι έχω δίκαιο και ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψει. Για μία εβδομάδα θα πρέπει να κάτσει σπίτι και θα έχει σαφείς οδηγίες για το πως θα κάθετε και πως θα κινείται. Εξιτήριο θα πάρει αύριο το απόγευμα και θα μπορεί να δέχεται τους συνεργάτες του αλλά δεν θα μπορεί να περπατήσει”.

Όσον αφορά την υγεία του κ.Ράπανου σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του είναι αρκετά καλή όμως θα πρέπει να γίνουν κι άλλες εξετάσεις και τότε θα προβούν σε νέες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom