Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οργή,αγανάκτηση και ερωτηματικά για την κηδεία του αυτόχειρα υπαξιωματικού με στρατιωτικές τιμές


Η οικογένεια του 16χρονου αγοριού, στο οποίο κατηγορούνταν ότι ασέλγησε ο αυτόχειρας υπαξιωματικός από το Αγρίνιο, επικοινώνησε με το agriniopress και εκφράζει την οργή της, για την κηδεία του αυτόχειρα με στρατιωτικές τιμές. Απορίες όμως υπάρχουν και για την δικαστική διερεύνηση του θέματος.

Με τρεμάμενη φωνή, μιλά στο agriniopress, στενός συγγενής του 16χρονου παιδιού, στο οποίο κατηγορούνταν ότι ασέλγησε ο 34χρονος υπαξιωματικός και η πράξη του αυτή, έγινε αφορμή για να συλληφθεί, να αποκαλυφθεί η δράση του και τελικά να αυτοκτονήσει στο κρατητήριο της Αερονομίας, το περασμένο Σάββατο.

Η αποκάλυψη ότι ο αυτόχειρας κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές, προκάλεσε την οργή της οικογένειας του παιδιού: «Μα είναι δυνατόν, να έχουν καταστραφεί οικογένειες και αυτός ο άνθρωπος να τιμάται σαν ήρωας, επειδή η Αεροπορία, έχει ένα πρωτόκολλο. Είναι δυνατόν να βάζουν στο φέρετρο του την Ελληνική σημαία και να εκφωνούν επικήδειους, σαν να είναι ήρωας που έπεσε την ώρα του καθήκοντος. Ευτυχώς δεν το γνωρίζαμε νωρίτερα, γιατί θα γίνονταν σοβαρά επεισόδια στην εκκλησία» λένε χαρακτηριστικά συγγενείς του 16χρονου αγοριού, που πλέον παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Αγανάκτηση και οργή, είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στην οικογένεια του 16χρονου, που αποτέλεσε την αιτία να αποκαλυφθεί η δράση του 34χρονου ανθυπασπιστή, που κατά τους ίδιους τους συγγενείς του ανηλίκου, πρόκειται για υπόθεση που έχει μεγάλη «ουρά» και ίσως να αποτελεί απλά μια μόνο πτυχή ενός κυκλώματος παιδεραστών. Ανθρώπων που όχι μόνον ικανοποιούσαν τις ορέξεις τους κατ’ αυτόν τον τρόπο, αλλά είχαν δημιουργήσει και δίκτυο συνεργασίας, «πασάροντας» ο ένας στον άλλο, παιδιά που γνώριζαν κυρίως μέσω του διαδικτύου.

Να θυμίσουμε πως ο υπαξιωματικός, σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, είχε ατζέντα με 450 ονόματα αγοριών, διάφορων ηλικιών και πληροφορίες αναφέρουν πως το μικρότερο από αυτά, ήταν μόλις 11 ετών! Για τους συγγενείς του 16χρονου, η ύπαρξη και μόνον αυτής της ατζέντας, δείχνει πως ο 34χρονος, δεν δρούσε μόνος του.

Ο αυτόχειρας, «ψάρευε» τα νεαρά αγόρια, μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και μετά από συνομιλίες, έκλεινε ραντεβού μαζί τους, στην οικία του.

Απορίες με την στάση του ΓΕΑ
Οι συγγενείς του ανήλικου όμως, εκτός από την οργή τους, γα τον τρόπο του το ΓΕΑ αποφάσισε να κηδευτεί ο υπαξιωματικός, εκφράζουν και απορία για την στάση του, συνολικά στην υπόθεση. «Έχουμε ζητήσει ενημέρωση για την πορεία της ανάκρισης, αντίγραφα, έχουμε ζητήσει ραντεβού με την ανακρίτρια και δεν μας δέχονται» λένε χαρακτηριστικά, ενώ συνάντηση έχει ζητηθεί και με τον αρχηγό του ΓΕΑ, η οποία επίσης δεν έχει καταστεί δυνατόν να γίνει.
Την ίδια στιγμή που η πορεία της ανάκρισης δεν είναι γνωστό, τουλάχιστον στους συγγενείς του ανηλίκου σε τι φάση βρίσκεται, σε εξέλιξη είναι η έρευνες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έκανε την σύλληψη και που «ξεσκονίζει» τα αρχεία των υπολογιστών του 34χρονου, για την ανεύρεση και άλλων θυμάτων του, ή την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom