Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η Ντόρα στην Κωνσταντινούπολη κι ο Κυριάκος στα κάγκελα


Ούτε η Ντόρα,ούτε ο Κυριάκος στην Κυβέρνηση!
Ισως να φαίνεται από τα παράδοξα της σύνθεσης του νέου υπουργικού συμβουλίου,ίσως όμως και να είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό αν θυμηθούμε τις σχέσεις Σαμαρά-Μητσοτακέικου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρώτος Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών επιθυμούσε σφόδρα το υπουργείο υποδομών μιας και είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα περιβάλλοντος.Ο Σαμαράς όμως του πρότεινε τη θέση του αναπληρωτή Υπ.Περιβάλλοντος κάτω από τον υπουργό Ευάγγελο Λιβιεράτο,που προτάθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Μητσοτάκης προφανώς θεώρησε υποτιμητική τη θέση του αναπληρωτή και αρνήθηκε μεν ευγενικά πλην όμως φάνηκε η απογοήτευσή του,η πρώτη ενδονεοδημοκρατική κόντρα αλλά και μια καινούργια με τους Μητσοτάκηδες εκεί που εξομαλύνονταν οι κακές σχέσεις τους.Ακόμα δεν έχει προβεί σε δημόσια δήλωση!

Η Ντόρα αφού θα υπουργοποιούνταν ο Κυριάκος δεν θα μπορούσε να έχει θέση στη νέα Κυβέρνηση και οι  απογευματινές εξελίξεις μάλλον ήταν και για την ίδια έκπληξη.

Διήμερη περιοδεία στην Κωνσταντινούπολη
Την Κωνσταντινούπολη θα επισκεφτεί αύριο και μεθαύριο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη θα μιλήσει την Παρασκευή σε εκδήλωση του Global Relations Forum, ενός από τα μεγαλύτερα think tanks στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με θέμα
«Europe at the Crossroads: The New Reality after the Crisis».

Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 14:00 η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Φανάρι. Στις 18:00 θα μιλήσει ως επίσημη προσκεκλημένη στην Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κοτς (Koç University).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom