Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Δείτε το βίντεο με την αγρότισσα από την Πολωνία να μιλάει για τις συνέπειες της χρεοκοπίας στο MEGA Σαββατοκύριακο!!!

...αν βγούμε από το ευρό ακόμα και οι αγελάδες δεν θα κατεβάζουν γάλα!!!



Οι κύριοι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Μανώλης Αναγνωστάκης δεν δίστασαν σήμερα το πρωί να βγάλουν στην εκπομπή τους μια Πολωνέζα αγρότισσα,που ζει στη Λιβαδεια,για να μας παραδώσει μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς 14 μέρες πριν τις Βουλευτικές εκλογές!
Αξιος ο μισθός σας παλικάρια!

1 σχόλιο:

ephee είπε...

Καλά, πέρα από το γέλιο που ρίξαμε, πάρε και μερικές διευκρινήσεις που "ξέχασε" να δώσει η εν λόγω αγρότισσα εκ Πολωνίας.

- Οι αγελάδες δεν κατεβάζουν γάλα μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις: 1. Να είναι άρρωστες, 2. να μην έχουν να φάνε. Και πίστεψέ με, στην Πολωνία, οι αγελάδες ΕΧΟΥΝ να φάνε, ακόμα κι αν βοσκάνε στις πλατείες.
-Το πρόβλημα δεν ήταν με το φρέσκο γάλα, αλλά με το γάλα σκόνη. Το φρέσκο πήγαινε κατευθείαν για εξαγωγή.
-Ο λόγος για τον οποίο ψώνιζαν με κουπόνια (διόρθωση: δεν ΥΠΗΡΧΑΝ σούπερ μάρκετ τότε στην Πολωνία) ήταν ακριβώς επειδή όλο το πρωτογενές προϊόν, πήγαινε για εξαγωγή προκειμένου να εισρεύσει χρήμα. Πράγμα το οποίο και έγινε, προφανώς με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, πέρα από τα συχαρήκια στα παιδιά, έπρεπε να συγχαρείς και τη Γκόσια (Μαργαρίτα) που έμαθε τόσο καλά το ποίημα. Αλλά τι άλλο να περιμέναμε, όταν παίρνει το βήμα κάποιος που έχει μείνει άθικτος από την φοροκαταιγίδα, κι όποτε πάνε να τον ακουμπήσουν παίρνει το τρακτέρ και το παρκάρει στη μέση της Εθνικής Οδού;
Σαφώς και την έχει ανάγκη την Ευρωπαϊκή Ένωση η Γκόσια.. χωρίς τις επιδοτησεις της, θα'χει γυρίσει την Πολωνία να καλλιεργεί παπαρουνόσπορο για 25 λεπτά το κιλό.
Αλλά όχι να χάψει οποιοσδήποτε πως έρχεται σε επαφή με την αδερφή της στην Πολωνία για να μάθει τι λένε τα εκεί MMM. Ας της πει κάποιος πως υπάρχει το internet, και ακόμα πιο πρόσφατα βγήκε μια πατέντα που τη λένε google translator. Έλεος δηλαδή!

Read more: Go to TOP and Bottom