Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Το φάντασμα της τρομοκρατίας επισείουν Αμερικάνοι-Κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ.


Η Ελλάδα έχει πάρει φωτιά απ' άκρη σ' άκρη με την κόντρα Ραγκούση-Ταξιτζήδων,στην οποία η υπόλοιπη Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει και κάποιοι κάνουν λόγο για τρομοκρατικά χτυπήματα!!!Μα πόσους τρομοκράτες έχει αυτή η χώρα τελικά;
Δείτε τα παρακάτω δημοσιεύματα:


Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για το ενδεχόμενο ακροδεξιού «χτυπήματος»
Σε ετοιμότητα, προκειμένου να αποσοβηθεί το ενδεχόμενο χτυπήματος ακροδεξιών στην Ελλάδα, βρίσκεται η αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο ΑΡ ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κοκκαλάκης ανέφερε ότι έχει αυξηθεί οι σχετικοί έλεγχοι σε χώρους που συχνάζουν αλλοδαποί, μετά το μακελειό στη Νορβηγία.

Στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται η προειδοποίηση της Ε.Ε. για επιθέσεις τύπου Νορβηγίας και σε άλλες χώρες. Σύμφωνα με το ΑΡ, στην Ελλάδα υπάρχουν οι συνθήκες που μπορούν να καταστήσουν ώριμη την αύξηση της ακροδεξιάς. Ως τέτοιες αναφέρει, την οικονομία που βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης και της γεωγραφική της θέση, που αποτελεί πύλη εισόδου μεταναστών προς τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ακόμη το πρακτορείο ειδήσεων σημειώνει ότι στη χώρα μας έχει καταγραφεί μια σειρά επιθέσεων μίσους από ακροδεξιές ομάδες, ενώ κάνει αναφορά και στο ποσοστό που έλαβε "ο αρχηγός νεοναζιστικής οργάνωσης στο δήμο Αθηναίων"

Το ΑΡ προσθέτει ότι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μεταναστών έχουν προειδοποιήσει για την αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2009.

"Έχω δεχθεί απειλές. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ χειρότερα το τελευταίο διάστημα", δήλωσε στο πρακτορείο ο Αιγύπτιος επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ένωσης στην Ελλάδα, Ναίμ Ελγκαντούρ.

Από την πλευρά του ο Θ. Κοκκαλάκης αν και παραδέχεται ότι έχει αυξηθεί η βία από ακροδεξιές ομάδες, υποστηρίζει ότι τα περισσότερα εγκλήματα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά αποδεικνύεται ότι είναι αποτέλεσμα συγκρούσεων μεταξύ εγκληματικών συμμοριών.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Για την τρομοκρατία συζήτησαν Παπαϊωάννου-Σμιθ
Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα δέχτηκε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Ο υπουργός και ο κ. Ντάνιελ Σμιθ συζήτησαν σχετικά με τη στενή συνεργασία των δύο χωρών στην αντιμετώπιση ζητημάτων ποινικού δικαίου και ιδιαίτερα θεμάτων τρομοκρατίας.

Ο κ. Παπαϊωάννου έθεσε επιτακτικά στον Αμερικανό πρέσβη το ζήτημα της δικαστικής αρωγής των αμερικανικών αρχών, καθώς παρατηρούνται καθυστερήσεις στην ικανοποίηση αιτημάτων δικαστικής συνδρομής που υποβάλλει η χώρα μας στις ΗΠΑ.
NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom