Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Στο Ηράκλειο ετοιμάζουν... "κηδεία" του Ραγκούση!

Ξεφεύγει η κατάσταση με τους ταξιτζήδες

Το απαράδεκτο κηδειόσημο που μοιράστηκε στο Ηράκλειο

Ακραίες μορφές κινητοποιήσεων επιλέγουν πάλι οι ιδιοκτήτες ταξί που σήμερα συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με σκοπό να κάνουν την... "κηδεία" του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση!

Μάλιστα δεν δίστασαν να βγάλουν και κηδειόσημα και να τα τοιχολλήσουν, να τα μοιράσουν στον κόσμο...
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, έχουν παραγγείλει και μια νεκροφόρα και ετοιμάζονται να κατέβουν στο κέντρο του Ηρακλείου ... να κλάψουν για τον υπουργό. Δεν είναι πάντως γνωστό αν είναι πρωτοβουλία κάποιων μεμονωμένων ταξιτζήδων ή του συνδικαλιστικού σωματείου τους!
http://cretalive.gr/

ΖΕΙΔΩΡΟΝ:Αγαπητοί φίλοι ταξιτζήδες σαν μπλακ χιούμορ καλό ακούγεται!Ομως ούτε κάτι πρωτότυπο είναι (παλιά τακτική των ποδοσφαιρόφιλων για να πικάρουν αλλήλους),ούτε πρόκειται να συγκινήσει κανέναν!Εχετε σκεφτεί μήπως η Κυβέρνηση σας χρησιμοποιεί για αποπροσανατολισμό του λαού;
Ταυτόχρονα σας εκθέτουν στα μάτια της κοινής γνώμης και στη Βουλή έχουν στήσει "βιομηχανία" παραγωγής νόμων που πλήττουν  βάναυσα δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους αλλά και μικρομεσαίους επαγγελματίες και ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας.
Πρέπει να βρείτε τρόπους διεκδίκησης του δίκιου σας που να μην επιβαρύνουν κι άλλο τη ζωή των συμπολιτών σας και των ξένων επισκεπτών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom