Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Οι λαοί σήμερα χτυπιούνται και χτυπιούνται ανελέητα. Και μέσα σ αυτό τον ορυμαγδό της γενικευμένης δυστυχίας, οι «αγορές» δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για το αν αύριο οι σημερινοί Βαρδινογιανναίοι θα οδηγηθούν και αυτοί στην καταστροφή.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανείς πλέον δε νοιάζεται για το μέλλον του παραδοσιακού καπιταλιστή. Το μοναδικό πράγμα για το οποίο «μοχθούν», είναι για την απόλυτη ενδυνάμωση και τη διαχρονική εδραίωση της πολιτικής δικτατορίας του τραπεζίτη.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Φαίνεται τελικά ότι ο πρωθυπουργός της «Φούντας» (ΓΑΠ), υπήρξε ο πλέον ειλικρινής πολιτικός, μέσα στο θέατρο του πολιτικού – και όχι μόνο – παραλογισμού που βιώνουμε.

Το αν υπήρξε ειλικρινής μέσα στην αφέλειά του, στον πολιτικό και εθνικό του δοσιλογισμό ή στους χειρισμούς της ενσυνείδητης πολιτικής εξαπάτησης που επέλεξε, ίσως εκ των πραγμάτων πλέον να έχει ελάχιστη πολιτική σημασία.
Το βέβαιο είναι ότι αυτός τελικά «τόλμησε» να ομολογήσει την προσωπική του υποταγή στην Παγκόσμια διακυβέρνηση, και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό έσπευσε να δηλώσει προσκυνημένος αχυράνθρωπος στις επιλογές και τις προτεραιότητές της.

Πρόκειται για επιλογές πολυσύνθετες, που δε στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη διαχείριση των σύγχρονων οικονομικών αδιεξόδων και των θεσμικών αναδιαρθρώσεων που τις αφορούν... 

Αυτό που πρωτίστως επιδιώκεται μέσα από αυτές, είναι η διαχείριση της «προσωπικότητας» των κοινωνιών, των αξιών και των προτεραιοτήτων τους. 
  

Μέσα από αυτές στοχοποιούνται οι συνειδήσεις των λαών, η ίδια η αξιοπρέπειά τους.
Προσβλέπουν σε μια αλλαγή προς το δραματικότερο ακόμη και αυτής της καθημερινότητάς τους, της ίδιας της φυσιογνωμίας τους, που το αποτέλεσμά τους στην τελική του μορφή, δε θα βρίσκει όμοιό του να συγκριθεί στην καταγεγραμμένη παγκόσμια ιστορία.

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
η συνέχεια του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom