Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΔΕΘ!


ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ MEGA ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ
Η είδηση που έδωσε πριν από λίγο ο Σ. Γιαννίσης εάν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για την είδηση του μήνα. Είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ο Γ. Παπανδρέου να μην μιλήσει στη ΔΕΘ(!) και το πρόγραμμά του θα είναι πολύ σύντομο, προφανώς...
για να αποφύγει επεισόδια και διαμαρτυρίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Μέγαρο Μαξίμου για να δικαιολογήσει το ότι δεν θα γίνει ομιλία στη ΔΕΘ, επικαλείται λόγους οικονομικής στενότητας που δεν επιτρέπει εξαγγελίες οικονομικού περιεχομένου! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το Mega έβγαλε πρώτο την είδηση-βόμβα μετά από διαρροή συνεργάτη του πρωθυπουργού, μια είδηση που έχασαν όλα τα Κυριακάτικα φύλλα.
http://fimotro.blogspot.com

update:Αργά τη νύχτα κυβερνητικοί κύκλοι διέψευσαν την πληροφορία και τόνισαν ότι η ομιλία του πρωθυπουργού -όπως και η συνέντευξη Τύπου- θα γίνουν κανονικά,επίσης διαβεβαίωναν ότι στόχος είναι η παρουσία της κυβέρνησης στη φετινή ΔΕΘ να έχει χαρακτήρα επίσκεψης εργασίας με τη συμμετοχή λιτού κυβερνητικού κλιμακίου.

Κατά πληροφορίες, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν αποκλειστικά και μόνο υπουργοί που έχουν σχέση με την οικονομία και την ανάπτυξη, όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

4 σχόλια:

gitsanas είπε...

Βρε τον Άγιο Σώστη Μας!!!
Άρχισε και τα κρυφτούλια τώρα...
Άκου οικονομικοί λόγοι...βρε για ηλίθιους μας περνάνε;;

Ανώνυμος είπε...

.....πούλησε και το μικρόφωνο...ο Σωστη Μας...

zeidoron dtsoukas είπε...

Είναι ντίβα πια το παιδί!δεν παίζει όπου να 'ναι!Ο φόβος του γιαουρτιού είναι κι αυτός μια κάποια λύση Γίτσα!
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε τι να κονομήσει από ένα μικρόφωνο;Αλλες είναι οι μπίζνες της οικογένειας!

Read more: Go to TOP and Bottom