Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Oύτε ένας εκπρόσωπος του Δήμου στη συζήτηση για την υγεία!
Εκπρόσωπος του Υπουργείου παρευρέθηκε σε επίσημη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου
Και σκηνές ροκ στους δρόμους της Νάξου
«Οι παράγοντες της Πάρου οι οποίοι έχουν την εξουσία στο νησί μας, έδειξαν με τη στάση τους ότι ποτέ δεν πίστεψαν στη διεκδίκηση των αιτημάτων του νησιού μας για τα θέματα υγείας και ότι απλά, εδώ και ένα χρόνο περίπου κωλυσιεργούν, αφού δεν θέλουν να έρθουν σε κόντρα με οποιονδήποτε κυβερνητικό παράγοντα».

Παραεμπόριο στο φουλ!
«Το Ελληνικό Κράτος δεν μπορεί να έχει πιστώσεις ούτε για τη βενζίνη ενός περιπολικού στην Πάρο. Ρεφενέ έκαναν οι Αστυνομικοί για να βάλουν 20 ευρώ βενζίνη και να πάνε στην επιχείρηση της Νάουσας! Αυτή είναι η Ελλάδα του Μνημονίου και της Τρόικας».



Η Αγκαιριά στο πόδι
Εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών δημιουργούν αντιδράσεις
Η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να «δραπετεύσει»
«Σύμφωνα με πληροφορίες που με δυσκολία κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε, η πλευρά του κ. Κατρή ισχυρίζεται ότι θα διαμορφώσει έτσι τις εγκαταστάσεις, ώστε να μην φαίνονται από τους διερχόμενους».

Ιστορίες καθημερινής Παριανής τρέλας. Του Δ.Μ.Μ.
«Δεν πιστεύω ότι όσα απ' αυτά τα παράδοξα συμβαίνουν στην Πάρο, γίνονται μ' αυτή την ένταση και αλλού. Εδώ πρέπει να είμαστε η μοναδική περιοχή της χώρας που μας αρέσει να είμαστε αυτόχειρες».

Στον «αέρα» και πάλι το κλειστό γυμναστήριο
«Η πίστωση αφορούσε το 2009. Η τότε Έπαρχος Πάρου κ. Γρηγορία Πρωτολάτη πήγε στη συνέχεια στον ΟΣΚ και κατάφερε να μεταφέρει την πίστωση του έργου για το οικονομικό έτος 2010».

Εσωτερικός τουρισμός σε ύφεση. Του Μπ. Μαλαματένιου
«Δεν είναι λίγοι οι τουριστικοί επιχειρηματίες της Πάρου που κάνουν λόγο για «ελεύθερη πτώση» του τζίρου τους στο 50%, ενώ οι πιο μετριοπαθείς μιλούν για μείωση που αγγίζει το 15% με 20%».

Ατάραχος ο Δήμαρχος παρακολουθεί... Ο Φραγκούλης διαλύει την ΔΕΥΑΠ
«Μπορεί κανείς να πιστέψει ότι ο κ. Φραγκούλης δεν έχει πληρώσει τον τελευταίο μήνα τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ που έχουν δικαιωθεί στις αγωγές αποζημίωσης τους για οφειλές της εταιρείας, ενώ την ίδια στιγμή, έχει πληρώσει εκείνους που δεν είχαν ασχοληθεί με κατάθεση αγωγής;».

Ναυτικός Όμιλος Πάρου: Σαλπάροντας με δεμένα τα όνειρα! Του Μιχ. Παπαδάκη
«Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου θα έβλεπε κατάληψη αιγιαλού και ίσως να τους έκοβε κλήση, ενώ ο Δήμος θα παρατηρούσε παρακώλυση συγκοινωνίας και θα τους έβαζε πρόστιμο».


Στα 3 corner πέναλτι ή... κόκκινη κάρτα! Του Γ. Βλαχάκη
«Τι εννοείς όταν λες ότι ο Μαρπησσαϊκός και ο Νηρέας έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και συντάχθηκαν με τις προθέσεις του ΑΟ Πάρου; Δηλαδή την συνένωση δεν την ήθελαν στην πραγματικότητα».

Ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών ακινήτων στην Αντίπαρο
«Μεταξύ των υπό εξέταση σχολικών κτιρίων για την εκπόνηση της προμελέτης για την ενεργειακή τους αναβάθμιση είναι και τρία κτίρια της Αντιπάρου (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο με Λυκειακή Τάξη)».

Ψίθυροι...του προλεταριάτου
«Όχι κ. Χουλιάρα. Το «YA lyublyu Svetlana» δεν μεταφράζεται «προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε». Σημαίνει «Αγάπη μου Σβετλάνα». Αυτό που ζητάς μεταφράζεται σε «Proletarii vseh stran, ob edinyaiites» ή κάπως έτσι».
http://fileleutheros.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom