Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ραγκούσης ακάθεκτος: "Σπάμε τα δεσμά που καθηλώνουν τη χώρα στο τέλμα"


Αναιτιολόγητη χαρακτηρίζει την απεργία των ταξί με άρθρο του στο "Έθνος της Κυριακής" ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ι. Ραγκούσης ο οποίος σημειώνει ότι ανέδειξε η απεργία μια πολλαπλή πολιτική σύγκρουση.

Τονίζει ότι πρόκειται για σύγκρουση που αφορά την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τάσσεται υπέρ της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων αξιώνει συνέπεια λόγων και έργων, ανάκτηση της αξιοπιστίας της πολιτικής και έτσι της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Υπογραμμίζει ότι πρόκειται για σύγκρουση για την ανάπτυξη που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον αλλά και για την κοινωνική δικαιοσύνη. Επιτίθεται στη ΝΔ λέγοντας ότι εκπροσωπεί τη συντήρηση και τους μεγαλο-ιδιοκτήτες αδειών ταξί και καταλήγει: « Λέμε απελευθέρωση και εννοούμε απελευθέρωση. Με κανόνες διαφάνεια και δικαιοσύνη. Γιατί η απελευθέρωση αυτή είναι στην πραγματικότητα απελευθέρωση από τα δεσμά που καθηλώνουν τη χώρα στο τέλμα του παρελθόντος. Θα τα σπάσουμε γιατί αυτή είναι η αξίωση της κοινωνίας και η ανάγκη της πατρίδας».

Ζείδωρον:Ωχ τα νεφρά μου!!!Με τα μαλακό "σύντροφε" το σπάσιμο κι όχι απότομες κινήσεις γιατί έχουμε και μια ηλικία!

4 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Γεια σου Δημήτρη μου.
Δεν τους βαρέθηκες μωρέ; Εγώ ούτε να τους διαβάζω, ούτε να τους ακούω και φυσικά ούτε να τους βλέπω δεν θέλω.
Πάντως οι "ταξιτζήδες" μπορεί να έχουν λόγους να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους αλλά δεν μας δώσανε και το καλύτερο δείγμα πολιτών, επαγγελματιών, Ελλήνων γενικότερα...
Εμένα την "ταξιτζού" (στις 10 φορές τις 9 παίρνω ταξί) άμα με ξαναδούνε για ψύλλου πήδημα να με γράψουν .

ΗΓ: Σε μια ανάπαυλα των διακοπών και της αποχής από το διαδίκτυο πέρασα να σας αφήσω την καλημέρα αλλά και την αγάπη μου.
Να είστε πάντα μαζί και καλά και χωρίς διακοπές..

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Λυγερή μου!
Να είσαι πάντα γερή και δυνατή,σ' ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου.
Που να ήξερες ότι σήμερα συμπληρώνουμε 34 χρόνια μαζί (7/8/77)!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τους πολιτικούς και τα ταξί προφανώς δεν έχεις διαβάσει το εξής.
Για δες το...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τι λεει μωρε ο καραγκιόζης τι λεει.....

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δημήτρη μου χίλια χρόνια ,στο διηνεκές να γιορτάζετε την αντάμωση σας....Αυτή η δισύλλαβη λεξούλα "μαζί" δίνει την πιο πειστική την πιο τρυφερή εικόνα της σχέσης σας.
Από ένα φιλι και στους δυο σας.

¨Όσο για τους ιδιοκτήτες ταξί, το διάβασα Δημήτρη μου, αλλά δεν νομίζω ότι η αντίδραση των πολιτών είναι αυτό που επηρεάζει τις αποφάσεις των βουλευτών (πότε τους ένοιαξε τώρα θα τους νοιάξει ?) αλλά η πολιτική τους συνείδηση όσοι την διαθέτουν.

Read more: Go to TOP and Bottom