Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Απάντηση του Αργύρη Σιδέρη στην θρασύτατη "Νέα;" Νέα Δημοκρατία

Ο Αργύρης Σιδέρης,
διαχειριστής του ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,σ' ένα άρθρο ποταμό απαριθμεί ένα προς ένα τα σκάνδαλα που έγιναν επί Ν.Δ. (2004-2009) και έμειναν ατιμώρητα!


Καλύτερα "Κουκλόσπιτο" παρά Χαμαιτυπείο και μάλιστα επί της Συγγρού

Ο Λαός μας λέει : "Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι"
Ευγενική εισαγωγή, κάτι σαν.. χειρόφρενο σ`αυτά που θάθελε να "καταγγείλει" σε στυλ κατηγορώ  Εμίλ Ζολά ο κάθε ρημαγμένος πολίτης αυτής της καθημαγμένης χώρας, στους στυγνούς κακοποιούς πολιτικούς, που με θράσος 1.000.000 πιθηκοειδών, ζητούν και τα ρέστα απο το λαό, υποκρινόμενοι τις αθώες περιστερές, ως προερχόμενοι εκ πολιτικής παρθενογενέσεως. Λές και ήδη είμαστε όλοι μαστουρωμένοι και χαμένοι στην "φούντα" που μας ετοιμάζει ο έταιρος, εταίρος της Ν.Δ. ser Jerffy.
Σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας - Ν.Δ. στη Βουλή, χαρακτήρισε το Λα.ό.ς ως «κουκλόσπιτο της πολυκατοικίας»!
Μιλάμε για θράσος ΜΟΝΟ;..
ή πρόκειται  για απέραντη προσπάθεια υποτίμησης κάθε έννοιας νοημοσύνης όσων με τα πολιτικά ασχολούνται; 
Γιατί αν οι διαδηλωτές συχνά πυκνά ξεφωνίζουν το πολιτικό σύστημα και τον οίκο της Δημοκρατίας με συνθήματα όπως:"Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" , δεν το λένε για τον Καρατζαφέρη, αλλά για αυτούς που κατάντησαν έτσι την Δημοκρατία, για την ανώνυμη εταιρεία ΠΑΣΟΚ + Ν.Δ, ώστε πολλοί να αναφωνούν:"Πούσαι ρε Παπαδόπουλε". 
ΕΚΕΙ καταντήσατε την Δημοκρατία, υποδεέστερη της Δικτατορίας. 
ΑΥΤΟ είναι το ΜΟΝΟ κατόρθωμά σας. 
Κι απο πάνω μιλάτε κι όλας; 
Σας φταίει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Καρατζαφέρης, όταν παραλάβατε απο τη Χούντα πλεόνασμα 750.000.000 δραχμούλες και το κάνατε 350.000.000.000 δις Ευρώ ΕΛΛΕΙΜΑ; 
Αυτός φταίει; ή οι απύλωτες , αγνώστου βάθους τσέπες σας; 
ΕΣΕΙΣ κατακλέψατε τον τόπο , ο Καρατζαφέρης φταίει. 
Εντάξει, είσαστε ληστές, ανθέλληνες, απάτριδες, απατεώνες, είσαστε ΚΑΙ τόσο ΑΝΑΝΔΡΟΙ βρε σκερβελέδες; αντί να το βουλώνετε και να ευλογείτε την καλωσύνη -εως βλακείας- του Ελληνικού λαού που ακόμα δεν σας έχει κρεμάσει απ τη μύτη,να τον δουλεύετε κι απο πάνω; 
Να δούμε μαζί ενα απάνθισμα μερικών σκανδάλων ΣΑΣ, απο τα χιλιάδες που έχετε διαπράξει και παραμένουν ατιμώρητα;


ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:



2004


1. Χρηματισμός στο υπουργείο Τουρισμού

Την ιστορία έφερε στο φως ο υφυπουργός Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος. Σε συνέντευξη Τύπου που ο ίδιος συγκάλεσε, δήλωσε ότι παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του και δύο φορές εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στα Ψαχνά Εύβοιας, Ιωάννη Κεραμιδά, λόγω καταγγελίας από επιχειρηματία ότι ο κ. Κεραμιδάς ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να διευθετήσει υπόθεσή του.

2. Παράνομη μεταγραφή του γιου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Την παραίτησή του, υπέβαλε "για λόγους προσωπικής και πολιτικής ευθιξίας" στον πρωθυπουργό, o Σάββας Τσιτουρίδης, μετά από ερώτηση της Συλβάνας Ράπτη στη Βουλή για μετεγγραφή "φοιτητή - υιού υπουργού της Κυβερνήσεως, για λόγους ασφαλείας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων". Ο εν λόγω φοιτητής, του οποίου η πρώτη αίτηση μετεγγραφής είχε απορριφθεί, επανήλθε με ένσταση, στην οποία επικαλείτο λόγους ασφαλείας, εξ αιτίας "της υπουργικής ιδιότητος του πατέρα του και σε συνδυασμό με την επικείμενη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων".

3. Η απογραφή που οδήγησε στην επιτήρηση

Η διενέργεια της δημοσιονομικής απογραφής, δηλαδή της απογραφής της κατάστασης της οικονομίας, ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανέλαβε την εξουσία μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2004. Η κίνηση αυτή σημάδεψε την οικονομία της χώρας και αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα βασικά σημεία αντιπαράθεσης των 2 μεγάλων πολιτικών παρατάξεων της χώρας, αλλά και βάση κριτικής για πολλές οικονομικές αποφάσεις από όσες ακολούθησαν.

4. Η πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ

Σε έκρηξη οφειλόταν η πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ η οποία στοίχισε τη ζωή στον Αρχιεπίσκοπο Αλεξανδρείας Πέτρο και σε άλλα 17 μέλη της συνοδείας του στις 11/9/2004, χωρίς ποτέ να διερευνηθεί ολοκληρωμένα το θέμα και να κατολογισθούν ευθύνες. Το πόρισμα ήταν ελλιπές και αντιφατικό και η κατασκευάστρια εταιρεία BOEING αρνήθηκε να παράσχει τα στοιχεία των πειραματικών στοιχείων του ελικοπτέρου (Crash Tests).

2005

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom