Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

«Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας» – Μενίδι: Η γελοιοποίηση της διαφάνειας και της …διαύγειας, με ανάρτηση αποφάσεων έγκρισης μικροδαπανών 10 και 20 Ευρώ!!!


Μελετώντας 3 μέρες το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, με τα πολλά περίεργά του, για τα οποία θα βρούμε χρόνο, που αναρτώνται στη μακακία που ο γκαγκάς κατ’ ευφημισμό αποκαλεί «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», έπεσα πάνω σε ένα σωρό αποφάσεις της προέδρου του, με τις οποίες εγκρίνει μία προς μία μικροδαπάνες και τις δημοσιοποιεί αναρτώντας τες στη Γκαγκάδειο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Δεν θα έδινα ιδιαίτερη σημασία, αλλά στη πράξη, επειδή αυτές οι αποφάσεις είναι ανάκατες με άλλες πιο σοβαρές, με κούρασαν. Θα έλεγα ότι με παρεμπόδιζαν, να δω άλλα «κόλπα», αν ήμουν …καχύποπτος.
Είναι γελοίο για οποιονδήποτε σοβαρό οικονομολόγο ή και οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο, να πει ότι σκοπός της διαφάνειας και της Γκαγκαδικής διαύγειας, είναι να μας γίνεται μόστρα η έγκριση μικροδαπανών των 10 και 20 ή 30 Ευρώ, τη στιγμή που ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ για να μη γίνονται διαγωνισμοί.
Δείτε προς το παρόν τη δημοσιοποιημένη έγκριση των 19 Ευρώ!!!! βγάλτε τα προσωπικά σας συμπεράσματα και εδώ είμαστε για περισσότερη διαύγεια και σπάσιμο δαπανών και τις πούστικες τριμηνίτικες συμβάσεις… Έτσι Σαμπατακάκη???
Οι Λοβέρδοι και οι Αβραμόπουλοι φεύγουνε αλλά οι Σαμπατακάκηδες μένουν!!!… Είναι η εγγύηση για τη διαιώνιση του συστήματος.
από το ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom