Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Mε τον φόβο του εισαγγελέα



Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 14 Ιουλίου με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Mε τον φόβο του εισαγγελέα» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς έστησαν στο άψε σβήσε τον μηχανισμό ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και «χειροτόνησαν» αρχιερέα της εκποίησης τον Κ. Μητρόπουλο, ως τον κατάλληλο άνθρωπο στην… κατάλληλη θέση. Οι μεθοδεύσεις όμως ήδη προκαλούν το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης και προκαλούν ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις. (Σελ. 10,11,12)
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: Καθώς οι Ευρωπαίοι αδυνατούν να λάβουν αποφάσεις για μέτρα, αναζωπυρώνονται σενάρια τρόμου για τη χρεοκοπία σε Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρωζώνης.  (Σελ. 4-5,50-51)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Στροφή πολιτικής επιβίωσης με σκλήρυνση της στάσης της κυβέρνησης έναντι των Ευρωπαίων εταίρων επιχειρεί ο Παπανδρέου, πιέζοντας παντοιοτρόπως για οριστική λύση εδώ και τώρα. Με το δόγμα «Το χρέος μας, πρόβλημά σας» ο πρωθυπουργός επιχειρεί να πιάσει το νήμα της σχέσης του με τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ από την αρχή, μέσα από μια λύση-ανάσα στο δυσβάσταχτο βρόγχο του χρέους.  (Σελ. 14,15)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καθώς η ΔΕΗ οδεύει προς ιδιωτικοποίηση, οι εργαζόμενοι, με αγωγή της ΓΕΝΟΠ ζητούν από την επιχείρηση 1,3 δις ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να της αφήσουν προς όφελος των ιδιωτών αγοραστών. (Σελ. 21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom