Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Θέατρο Παπαμανώλη
Πήγαν να τον αποδοκιμάσουν και έπεσαν κάτω από τα γέλια!
«Δεν ήξερα για το Κέντρο Υγείας...»
«Να πάρω τηλέφωνο στην Αθήνα να τους τα πω»
«Στο δρόμο προς το Κ.Υ. Πάρου ένας Αστυνομικός παραλίγο να προβεί σε μία σύλληψη διερχόμενου με μηχανή, όταν ο τελευταίος φώναξε «μην τον κοιτάτε ρε. Ρίχτε του ένα γιαούρτι».

Φραγκούλης αλαλάζων Φταίνε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΠ!
«Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ αμφισβήτησε το λόγο που δίνεται το ένα επίδομα (μετακίνησης) στους εργαζόμενους και είπε «οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ αμείβονται πλουσιοπάροχα».

Διαμαρτυρία επισκέπτη της Νάουσας
«Ο κ. Νεοφύτου διαμαρτύρεται όμως, διότι όπως ισχυρίζεται «η συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων του δήμου είναι χυδαία, δικτατορική, αυταρχική, ανελέητη για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαριές λέξεις που έρχονται στο μυαλό αλλά και που αρμόζουν».

Λόγος: Ημερολόγιο Ιουλίου 2011 στην Πάρο. Του Δ.Μ.Μ.
«Και μην νομίζετε ότι με παρόμοια αντίληψη «να γίνουν χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων» δεν υπάρχουν κάποιοι και στα έδρανα εκτός πλειοψηφίας».

Ταξιδιάρα ψυχή στην Αντίπαρο
«Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά προβολών στην Αθήνα, το CineDoc διοργανώνει στην Αντίπαρο σε συνεργασία με τον θερινό κινηματογράφο «Ωλίαρος», ένα τετραήμερο αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα ντοκιμαντέρ του 2010-11».

Έξω πάμε καλά
«Το τηλεοπτικό συνεργείο του γνωστού αμερικανικού προγράμματος «Animal Planet» βρέθηκε στην Πάρο στις 14 και 15 Ιουλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για τη γάτα του Αιγαίου στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για τη συγκεκριμένη ράτσα».

Νέα ευρήματα στο Δεσποτικό
«Πολλά νέα σημαντικά ευρήματα που σμιλεύθηκαν στο περίφημο Παριανό μάρμαρο έφερε στο φως ο αρχαιολόγος κ. Γιάννος Κουράγιος στο Δεσποτικό, σε ανασκαφές που πραγματοποίησε από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου».

Κάνοντας ποδόσφαιρο για τον αθλητισμό. Του Μ. Παπαδάκη
«Νηρέας, Νηρέας...». Όταν ακούς το όνομα από το στόμα παιδιών, η αίσθηση είναι διαφορετική. Πολύ περισσότερο όταν 80 πιτσιρίκια, φορώντας κίτρινη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος στέκονταν και ο πρόεδρος του συλλόγου Σ. Τριπολιτσιώτης τους έλεγε: «Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη φετινή προσπάθεια που καταβάλλατε με τη συμμετοχή σας στις προπονήσεις και τις δραστηριότητες του συλλόγου».

Στο «κουτουρού» ακόμα και οι μικροπαρεμβάσεις του Δήμου Πάρου
«Από πολύ καιρό τώρα (χειμώνας), η δημοτική αρχή είχε δει και είχε ενημερωθεί, ότι στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το επαρχιακό δίκτυο, προς Κολυμπήθρες και Άγιο Γιάννη Δέτη, υπάρχει καθίζηση του οδοστρώματος σε δύο - τρία σημεία».

Ψίθυροι... Αρχιτεκτονικής έμπνευσης
«Αυτά είναι. Πληρώνει η ΔΕΥΑΠ ένα μισθό προέδρου και έχει στη συνέχεια έναν άνθρωπο πολλαπλών δυνατοτήτων. Ο κ. Στ. Φραγκούλης απέδειξε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18/7/11 ότι διαθέτει γνώσεις νομικού με ειδικότητα στο εργατικό δίκαιο, συνταγματολόγου, οικονομολόγου και φυσικά δίκαιου κριτικού της δημοσιογραφίας. Η στήλη σηκώνει τα χέρια ψηλά και αναφωνεί «ΖΗΤΩ!».
fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom