Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΕΥΠ: ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑ???


Σ αυτό τον τόπο φαίνεται ότι ο ορισμός της έννοιας «επαγρυπνώ για την εθνική ασφάλεια», στην καθομιλουμένη μεταφράζεται ως«φροντίζω να είμαι πάντα απών, προκειμένου να μην αντιλαμβάνομαι το παζάρι της εθνικής αξιοπρέπειας, να μην προλαβαίνω τις αντεθνικές χορογραφίες όταν αυτές εξυφαίνονται, και να μη διασφαλίζω επ ουδενί την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας σ αυτόν τον τόπο».


Και το βέβαιον είναι, πως οι διόλου ευκαταφρόνητες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ στο κοινό ποινικό δίκαιο με τους μαφιόζους της νύχτας και τους κάθε λογής αθλητέμπορους – που πραγματοποιήθηκαν και με τη συνδρομή της υποκλεπτικής δραστηριότητας της ΕΥΠ – δεν αρκούν για να μειώσουν την ισχύ της παραπάνω διαπίστωσης.


Για την πολύπαθη ελληνική κοινωνία, που σπαράσσεται από την ποικιλόμορφη εγκληματικότητα, όλες οι παραπάνω «επιτυχίες» δε συνιστούν παρά τη στοιχειώδη και αυτονόητη υποχρέωση των εθνικών αρχών ασφαλείας, και ως εκ τούτου για τις επιτυχίες αυτές κανένας δεν έχει το δικαίωμα να θριαμβολογεί.

Το να χρησιμοποιούνται όμως αυτές οι επιτυχίες ως άλλοθι, από τους πολιτικούς αχυρανθρώπους και από τα ΜΜΕ που αβαντάρουν την πολιτική δράση και στάση τους, προκειμένου να συγκαλύπτονται κορυφαία συμπτώματα εθνικής αναποτελεσματικότητας, και πολύ περισσότερο να χρησιμοποιούνται ως άλλοθι που σε τελευταία ανάλυση νομιμοποιούν τις ασφαλίτικες μεθόδους σε βάρος της μαχόμενης κοινωνίας, αυτό ξεπερνά κάθε όριο θράσους και καθιστά υπόλογο πρωτίστως το ίδιο το πολιτικό προσωπικό.

Σε όλους αυτούς τους κυρίους θα πρέπει άπαξ και δια παντός να εξηγήσουμε ότι η εθνική ασφάλεια, δεν υπονομεύεται και δε ναρκοθετείται από τη μαχόμενη κοινωνία που αγωνίζεται για τα δίκια της και την αξιοπρέπειά της, την ώρα που κάποιοι αναρωτιούνται για το αν θα πρέπει να πουλήσουν την Πελοπόννησο λες και πρόκειται για την προσωπική τους ρευστή εθνική συνείδηση.

Για όλους εμάς, για τους πολίτες αυτής της χώρας, η εθνική ασφάλεια κρίνεται...


  1. Εκεί που παζαρεύεται η εθνική κυριαρχία της χώρας και πραγματοποιείται συνδιαλλαγή για την εκχώρηση πολιτικών κυριαρχικών δικαιωμάτων σε κέντρα εξωθεσμικά…
    Ποιών πολιτικών τα παζάρια υποκλέψατε κύριοι της ΕΥΠ???
  1. Η εθνική ασφάλεια κρίνεται στο ματωμένο από τους ήρωές μας Αιγαίο. Εκεί που κάποιες ντροπιαστικές εντολές και ασυγχώρητες παραλείψεις καθηλώνουν τους πιλότους μας την ώρα που η τουρκική αλητεία ασυδοτεί…
    Ποιες ντροπιαστικές εντολές υπέκλεψαν άραγε τα λαγωνικά σας???
  1. Η εθνική ασφάλεια κρίνεται στη Θράκη που την κατήντησαν ξεφραγοαμπελιστάν των τουρκόψυχων πολιτικών του ελληνικού κοινοβουλίου, που δρουν ασύδοτα και σε απόλυτη σύμπνοια με το τουρκικό προξενείο, μετατρέποντας μέρος της εθνικής επικράτειας, σε τουρκική επαρχία και κανένας δεν αντιδρά…
    Ενημερώστε την κοινωνία… τι έχουν να πουν για όλα αυτά τα ευήκοα λαγωνικά σας???
  1. Η εθνική ασφάλεια κρίνεται όταν οι επαγγελματίες ανθρωποφάγοι του «ανθρωπισμού, οργανώνουν ισλαμικό γιουρούσι από την Κρήτη στη νομική σχολή της Αθήνας, και όλοι δηλώνουν ανεύθυνοι και αναρμόδιοι για την μπαχαλοποίηση της κοινωνίας μας… Ποιος τα οργάνωσε όλα αυτά κύριοι της ΕΥΠ???
    Είστε συνένοχοι ή ανίκανοι να έχετε σαφή πληροφόρηση γι αυτές τις πισώπλατες μαχαιριές σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας???
  1. Η εθνική ασφάλεια κρίνεται όταν ο εκπρόσωπος των ισλαμιστών εισβολέων δηλώνει πως την ώρα που θα ξεσηκωθούν οι δικοί τους αγανακτισμένοι θα γίνει αιματοχυσία στην Αθήνα.
    Ποιος οργανώνει αυτό τον εφιαλτικό ξεσηκωμό??? 
    Τι προέκυψε από τις υποκλοπές σας???      
    Ποιος συνελήφθη???
    Ποιοι απελάθησαν ως πρωτεργάτες του σχεδιαζόμενου ισλαμικού ξεσηκωμού???
  1. Η εθνική ασφάλεια κρίνεται όταν κάποιοι παζαρεύουν με ξένες κυβερνήσεις το πατριδεμπόριο της εθνικής ταυτότητας και όλα καλύπτονται με την ομερτά της σιωπής…
    Καμία υποκλοπή επ αυτού δεν έχετε κάνει κύριοι της ΕΥΠ ή μήπως η δράση κάποιων σκόπιμα συγκαλύπτεται???
  1. Η εθνική ασφάλεια κρίνεται στα ακριτικά νησιά μας που οι εισβολείς υπερκαλύπτουν δύο και τρείς φορές τον ελληνικό πληθυσμό και τα αφτιά κανενός δεν ιδρώνουν…
    Ποιες απαντήσεις έδωσαν οι πολιτικοί προϊστάμενοι στα διαβήματα των τοπικών κοινωνιών??? 
    Τι απάντησαν σε σας όταν - ως οφείλατε – κρούσατε τον κώδωνα του εθνικού κινδύνου??? 
    Ή μήπως δεν τον κρούσατε???
  1. Η εθνική ασφάλεια κρίνεται όταν οι ανθέλληνες πράκτορες των Σκοπιανών, οργανώνουν μαζικές προσελεύσεις στις νομαρχίες της Βόρειας Ελλάδας θέτοντας ιδιοκτησιακά και περιουσιακά ζητήματα, και κανείς δεν αντιδρά…
    Ποιοι πρωτοστατούν??? 
    Γιατί κανείς δε συνελήφθη???  
    Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου θα μεγαλουργούσε ανενόχλητα αυτό το αντεθνικό όργιο???
    Ποιόν πολιτικό αχυράνθρωπο ενημερώσατε – ως οφείλατε – και σας αγνόησε???
Για όλα τα παραπάνω, και για εκατοντάδες άλλα παραδείγματα που θα μπορούσε κανείς να επικαλεστεί, τι έχει να πει η ΕΥΠ και το «υποκλεπτικό» της τμήμα???

Αν κάποιοι σήμερα δικαιούνται να θριαμβολογούν ότι αυξήθηκαν κατά 70% οι υποκλοπές της ΕΥΠ για λόγους «εθνικής ασφάλειας», τότε όλοι εμείς δικαιούμαστε να αναρωτηθούμε για τον πως αντιλαμβάνονται τελικά αυτή την εθνική ασφάλεια τα πρωτοπαλίκαρα των συνακροάσεων.

Και φυσικά υποβάλουμε ευθέως το ερώτημα…

Από ποιους τελικά κινδυνεύει η εθνική ασφάλεια της χώρας??? Από την ελληνική κοινωνία που αγωνίζεται ή από το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας που ενορχήστρωσε, πρωτοστάτησε ή ανέχθηκε πολιτικές και πρακτικές που αποδομούν την εθνική κυριαρχία, σκόπιμα, συνειδητά και στη βάση συγκεκριμένων εντολών και κατευθύνσεων???

Ποιών από όλους αυτούς τις συνομιλίες υπέκλεψε η ΕΥΠ και ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενό τους???

Τα ακούν τελικά όλα τα αφτιά της ΕΥΠ, και αν ναι τότε γιατί σιωπούν τα στόματά της???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom