Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Απήγαγε πλούσια Αθηναία ο Χρήστος Παπαδόπουλος,o εγκέφαλος της εταιρείας δολοφόνων που είχε αποφυλακιστεί πριν δύο χρόνια

Μια απίστευτη υπόθεση αρπαγής και παρακράτησης πλούσιας Αθηναίας με πρωταγωνιστή και πάλι τον διαβόητο αρχηγό της «εταιρείας δολοφόνων» Χρήστο Παπαδόπουλο, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία.

Ο 73χρονος με το ματωμένο παρελθόν ο οποίος το καλοκαίρι του 2009 αποφυλακίστηκε συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής στο Μενίδι γιατί μαζί με έναν 50χρονο συνεργό του άρπαξαν μια 57χρονη πλούσια Αθηναία, την κρατούσαν στο πατάρι διώροφης κατοικίας στην περιοχή Συκιά Ξυλοκάστρου Κορινθίας προκειμένου να την αποσπάσουν την υπογραφή για τη μεταβίβαση της περιουσίας της. Στην εγκληματική οργάνωση, υπάρχει ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από την Αστυνομία.
  
«Κλειδί» η καθαρίστρια  

Η αντίστροφή μέτρηση για τη δράση της συμμορίας που έστησε ο διαβόητος δικηγόρος που στα μέσα της δεκαετίας του 80 συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ανατριχιαστική δράση της λεγόμενης «εταιρείας δολοφόνων», ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Μια καθαρίστρια που πήγε να τακτοποιήσει το σπίτι στη Συκιά, διαπίστωσε πως στο πατάρι υπήρχε φυλακισμένη μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η 57χρονη Αθηναία αφού της εξήγησε πως η συμμορία Παπαδόπουλου την είχε απαγάγει με σκοπό να της αρπάξει την περιουσία που είχε κληρονομήσει από τον αποθανόντα σύζυγο της ο οποίος διατηρούσε γνωστή αντικερί στους Αμπελόκηπους, ζήτησε στη συνέχεια να ειδοποιήσει τον αδερφό της. Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς της και στη συνέχεια η Αστυνομία.

Την περασμένη Τρίτη, έγινε έφοδος στο κολαστήριο της Συκιάς, συνελήφθη ο 50χρονος ιδιοκτήτης, απελευθερώθηκε η γυναίκα και τέθηκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα ναρκωτικά δισκία και ένας γεμιστήρας πιστολιού με δώδεκα σφαίρες.

Τον έπιασαν στο Μενίδι

Αστυνομικοί, άρχισαν να αναζητούν και τον Παπαδόπουλο και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Μενιδίου και να του περάσουν χειροπέδες. Αξίζει να τονισθεί πως μετά την αποφυλάκιση του ο Χρήστος Παπαδόπουλος, είχε ανοίξει ένα γραφείο στο μέγαρο Στάη στο Σύνταγμα και παρείχε νομικές συμβουλές.

Μάλιστα με πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» είχε δηλώσει αμετανόητος για τις πράξεις του τονίζοντας κυνικά  πως «Δολοφονήθηκαν άνθρωποι αλλά με επιστημονικό τρόπο. Δεν υπήρξε βασανισμός του θύματος. Δεν αντιλαμβανόταν τίποτα… Μειώνονταν οι τύψεις και ελαφρύνεται η συνείδηση μου καθώς υπήρξε ιδεολογικό υπόβαθρο».  
protothema.gr

  Διαβάστε εδώ τι γράφαμε στις  28 Φεβρουαρίου 2010 για το συγκεκριμένο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom