Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Kατάσχεση στη ΔΕΥΑΠ
Ο Πρόεδρος Πρωτοδικών ακύρωσε την αναστολή στην κατάσχεση λογαριασμών της ΔΕΥΑΠ
«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το δικαστικό μέγαρο Σύρου, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών δέχτηκε το αίτημα του κ. Σπ. Λάβδα και ακύρωσε την απόφαση αναστολής κατάσχεσης των λογαριασμών της ΔΕΥΑΠ. Μόλις καθαρογραφτεί η νέα απόφαση, οι δικαιούχοι θα μπορούν να προβούν στην κατάσχεση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΠ κανονικά».

Η άγρα πελατών στο προσκήνιο
«Η χρονιά είναι κακή για το νησί μας και αυτό πλέον δεν κρύβεται. Τα πράγματα πάνε άσχημα και θα επιδεινωθούν πολύ περισσότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου, ισχυρίζονται όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις στην «αγορά».

Πετάει το υγειονομικό αεροπλάνο
«Παρόλο που το έγγραφο του κ. Τσιργή εκδόθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου, το Σάββατο 23/7 είχαμε ορισμένα ανησυχητικά γεγονότα που γέννησαν προβληματισμό στην υπόθεση».

Ταλαιπωρίας Εγκώμιον... και προχειρότητας
«Και ξαφνικά αποφασίστηκε να πέσει ένα κομμάτι άσφαλτος στον εσωτερικό δρόμο που συνδέει την Παροικία με την Νάουσα, λίγα μέτρα πιο μακριά από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΠ. Αυτό έγινε στις 21 Ιουλίου 2011 το πρωί, μέχρι και το μεσημέρι».

Ψίθυροι... της Διαύγειας
«Η κ. Καίτη Χόρτη πήρε 1700 ευρώ ως υπεύθυνη επικοινωνίας (δηλαδή έγραψε 5 δελτία τύπου) και δημοσίων σχέσεων. Πλήρωνε εσύ Παριανέ λοιπόν 1700 ευρώ σε δημόσιες σχέσεις της κ. Κάγκανη, προκειμένου κάποια Χόρτη να στείλει 4 e-mail (που είχε εκδώσει η ΚΔΕΠΑΠ) στα ΜΜΕ της Πάρου! Α, η κ. Χόρτη είναι στη Γλυφάδα».

ΑΟΠ Αντώνης Ερρίκος «Δεν ήρθα σαν ειδήμονας ούτε σαν μυαλοπώλης»
«Δεν λέμε ότι δεν είναι στόχος ο πρωταθλητισμός, δεν λέμε ότι είναι στόχος ο πρωταθλητισμός. Εγώ θα προσπαθήσω με αυτά τα παιδιά που έχουμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοί μας θα ευχαριστηθούν την ομάδα μας φέτος. Δεν έχω μαγικό ραβδάκι, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Η Αντίπαρος θα εισπράττει τις κλήσεις
«Στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου στις 13/7 ο Δήμαρχος Αντιπάρου κ. Γ. Λεβεντάκης ζήτησε, αν είναι εφικτό, να εισπράττει το ποσά από τις κλήσεις παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. που επιβάλλονται από το Λιμεναρχείο στην περιοχή Αντιπάρου προς ενίσχυση των εσόδων του, αφού ως νεοσύστατος Δήμος δεν έχει άλλα έσοδα».

Περί συνενώσεων και άλλων δαιμόνων! (Η άλλη όψη του νομίσματος). Του Μ. Παπαδάκη
«Κατά κυριολεξία, ο ΑΟΠ - που ούτως ή άλλως κουβαλάει μια έπαρση ως στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας του - προκάλεσε. Και ως τέτοιος, προκλητικός δηλαδή, δεν είχε τη συμπάθεια κανενός εκ των δύο άλλων ομάδων, ώστε ν' «ακουμπήσουν» πάνω του από κοινού και να ξεκινήσουν από φέτος το εγχείρημα της συνένωσης»
fileleutheros.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom