Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Άγρια καταδίωξη τώρα στη Λοκρίδα- πυροβολούν τους αστυνομικούς οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Κινηματογραφική καταδίωξη σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Λοκρίδας...

Χάρη στην άμεση και συντονισμένη κινητοποίηση των αστυνομικών που έστησαν παντού μπλόκα εντόπισαν σε παράδρομο της εθνικής, κοντά στον Προσκυνά, το ασημί BMW με τους 3 ληστές, που λήστεψαν πριν από λίγο τη EUROBANK της Αταλάντης και ξεκίνησε καταδίωξη.

Σύμφωνα με το LamiaReport, μόλις οι αστυνομικοί τους πλησίασαν οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους με τα καλάσνικοφ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχαν στην κατοχή τους 2 καλάσνικοφ και 1 πιστόλι. Το ένα καλάσνικοφ, μαζί με μια κουκούλα και άλλα αντικείμενα τα βρήκαν οι αστυνομικοί λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στο χωματόδρομο.

Στην περιοχή σπεύδει ισχυρή αστυνομική δύναμη από Φθιώτιδα και Βοιωτία.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η μεγάλη της “ Κυβίσθησης ” Σχολή ! Κινηματογραφική καταδίωξη σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Λοκρίδας...
Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών με καλάσνικοφ ,θα΄ “έβαλλαν” και κατά της συνοδείας, “έχει σπίτι” (!) στην περιοχή!! (σ.σ. Παραπομπή σε …. Νορβηγία ; ) Στην πλατεία συναντήθηκε/μιλούσε με κατοίκους (κλακαδόρους ;)…… μπλα,μπλα,μπλα,μπλα …και στο τελευταίο δευτερόλεπτο : “δεν κινδύνευσε η συνοδεία του” (… ) Και όλα αυτά απ το πράσινο παπαγαλάκι του συστήματος , τη μεγάλη του Γένους σχολή πάνω στο θέμα : η κυβίστηση και πως να την κάνετε πράξη με οφέλη διαφήμισης ως επί το πλείστον “άχρωμα”…

Και όλα αυτά που ; Στη ΝΕΤ για την παρακάτω είδηση του…… Αστυνομικού δελτίου, απολαύστε την απο το ΖΕΙΔΩΡΟΝ :

..[Read more: http://catakravgi.blogspot.com/2011/07/blog-post_2501.html#ixzz1TDcsMS9L]..

Read more: Go to TOP and Bottom