Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Το κίνημα "Πόρτα-Πόρτα" του Δημήτρη Κολλάτου τρόμαξε τον υπουργό Προ-Πο,ο οποίος καταγγέλλει και απειλεί

Τι ακριβώς εννοεί ο κύριος υπουργός με τη φράση του:
"... τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;"!
Επειδή κάτι παρόμοιο είπε και ο κύριος Ξυνίδης χτες το βράδυ στη Ξάνθη,μήπως σκέφτονται να δημιουργήσουν στρατό πραιτοριανών για να αντιμετωπίσουν τους αγανακτισμένους πολίτες;


"Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου" προειδοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Χρήστος Παπουτσής "όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς" που τον απειλούν.
Ο Χ. Παπουτσής κατήγγειλε απειλή επίθεσης κατά της οικογένειάς του, μιλώντας στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής.
"Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται", τόνισε μεταξύ άλλων.
Σχετικά με τις επιθέσεις που δέχονται οι πολιτικοί, και που ολοένα αυξάνονται, σχολίασε πως δεν εντυπωσιάστηκε ούτε αποδέχτηκε ποτέ την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κανενός.
Επιτέθηκε δε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, ο οποίος προγραμματίζει συγκέντρωση την Πέμπτη έξω από το σπίτι του.
"Ο κύριος Κολλάτος, που είναι προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος λέει, έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να έρθει στο σπίτι μου, και κανείς δεν αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, ή ο δήμαρχος να καταδικάσει αυτά τα γεγονότα για το σπίτι μου".
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποστροφή του κ. Παπουτσή που αναρωτήθηκε "έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;".
Τη συμπαράστασή του στον Χρ. Παπουτσή εξέφρασε ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ, καταδικάζοντας παράλληλα τις επιθέσεις πολιτικών.
"Ο πολιτικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να πάρει θέση, γιατί είναι πρωτοφανές φαινόμενο και υπάρχει κίνδυνος να πάρει απειλητικές διαστάσεις", τόνισε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kάτσε και να δείς οτι οι Εξωπορτίστας θα κάνουν καλή δουλειά.
Αν και δεν εχω ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κολλάτο εδώ του βγάζω το καπέλο.
Είδες πως "τσούζει" οταν νοιώθεις απροστάτευτος κηφήνα;
Ετσι νοιώθουμε εμείς τοσα χρόνια με εσένα στην εξουσία.
Μπράβο ρε Κολλάτε.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε μου έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και τον ύπνο τους!Δηλαδή τι πίστευαν πως θα κάτσει ο κόσμος να του πάρουν το βιός και το κεφάλι;
Την προηγούμενη Τετάρτη που βάραγαν αλύπητα τα ΜΑΤ δεν βγήκε να μιλήσει για βία.Τώρα τρομάζει από μια ειρηνική μάζωξη ο παλικαράς,που κράτησε τη ματωμένη σημαία του Πολυτεχνείο.Αφού δεν υπάρχει τσίπα!
Οντως μάγκας ο Κολλάτος με το man to man!

Read more: Go to TOP and Bottom