Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Στα άκρα η κόντρα Κυβέρνησης-Ταξιτζήδων!Αποκλεισμένο το λιμάνι του Ηρακλείου


Συνεχίζουν την απεργία τους οι ιδιοκτήτες ταξί και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν μέχρι να σπάσουν τα νεύρα στην κυβέρνηση. Για την ώρα όμως σπάνε τα νεύρα στους πολίτες και στους τουρίστες!

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί, συνεχίζοντας την απεργία διαρκείας κατά της απόφασης Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Λίγο πριν τις 10 έφτασαν στα διόδια της Ελευσίνας όπου σήκωσαν τις μπάρες για να περνούν τα ΙΧ ελεύθερα.

ΩΡΑ 09.40 Στο ύψος του Ασπροπύργου
ΩΡΑ 09.40 Στο ύψος του Ασπροπύργου



Μπλόκο έχει στηθεί και στο λιμάνι του Ηρακλείου με αποτέλεσμα οι επιβάτες 2 κρουαζιερόπλοιων να αναγκάζονται να περπατούν 500 μέτρα αφού οι απεργοί εμποδίζουν να φορτώσουν τα τουριστικά λεωφορεία!

Προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου  έχει θέσει στην διάθεση των επιβατών των δύο πλοίων ειδικά λεωφορεία για να τους μεταφέρουν έξω από το λιμάνι ενώ αρκετοί ειναι ήδη οι ξένοι επισκέπτες που έχουν ξεκινήσει (με τα πόδια) την περιήγηση τους στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου που πρακτορεύει τα κρουαζιερόπλοια στο Ηράκλειο, η εταιρία εξετάζει το ακόμα και το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων.

Να σημειωθεί ότι το ένα από τα δύο κρουαζιερόπλοια αναμένεται να αποπλεύσει στις 11.30 το πρωί και το δεύτερο στις 6.00 το απόγευμα

Ανάλογες κινητοποιήσεις κάνουν και οι ταξιτζήδες στο λιμάνι της Κέρκυρας!

Σε κατάληψη της Εφορίας, του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ προχώρησαν απο το πρωί οι οδηγοί των ταξί της Σάμου, ο οποίοι συνεχίζουν καθημερινά τις κινητοποιήσεις τους αλλά και τις καταλήψεις σε διάφορα δημόσια κτίρια.

Επίσης υπάρχει σκέψη να κλείσουν ξανά τα Τέμπη,όπως συνέβη και χτες το απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom