Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τον καταζητεί όλη η Αστυνομία και ο Μάκης Ψωμιάδης... κόβει βόλτες στην Θεσσαλονίκη

 - Ο άφαντος για την Αστυνομία Μ. Ψωμιάδης ήταν σε μαγαζί ελαστικών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
- Είναι ο μόνος από τους 15 κατηγορούμενους για τον οποίο υπάρχει ένταλμα σύλληψης και όμως κυκλοφορεί ελεύθερος
- Επισκέφθηκε την επιχείρηση του διαιτητή Καλόπουλου που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη
- Παραδόθηκε και ο Παπακώστας

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εξέδρα” ο μόνος από τους 15 κατηγορούμενους για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και δεν έχει ακόμα τεθεί στη διάθεση των Αρχών φέρεται να έκανε προχθές το βράδυ (04/07) μια βολτούλα στη Θεσσαλονίκη!
Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Μάκης Ψωμιάδης επισκέφτηκε την Δευτέρα (04/07) στις 20:00 το κατάστημα ελαστικών που διατηρεί ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος στη Θεσσαλονίκη.
Ενδιαφέρον προκαλεί το δημοσίευμα και για το γεγονός ότι ο ο Καλόπουλος είναι ένα από τα υπόλοιπα 68 άτομα στα οποία έχει ασκήσει δίωξη η Πόπη Παπανδρέου.

Μετά τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλο και τον ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Μιχάλη Νικολόπουλο ήταν η σειρά του προπονητή, Γιάννη Παπακώστα να παρουσιαστεί στον 9ο τακτικό ανακριτή.Ο Παπακώστας ανήκε στην ομάδα των πέντε που δεν είχαν συλληφθεί από την αρχική επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας και διέφευγε.

Μάλιστα προ ημερών η αστυνομία τον είχε αναζητήσει στην προπόνηση του Λεβαδειακού. Αυτή την ώρα απολογείται στον ανακριτή, ο οποίος και θα αποφασίσει για τη συνέχεια. Έτσι ο μοναδικός που διαφεύγει της σύλληψης είναι ο Μάκης Ψωμιάδης.
newsit.gr/

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Λευτεριά στον Μάκαρο.

zeidoron dtsoukas είπε...

Τους κρατάει όλους ο Μάκαρος Κωστή!
Αμα τον ακουμπήσουν να μου σφυρίξεις!

Read more: Go to TOP and Bottom