Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ποιός βουλευτής ανέλαβε συνήγορος του Γιοσάκη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θανάσης Πλεύρης, ανέλαβε να υπερασπίσει στα Δικαστήρια, ως δικηγόρος, τον περιβόητο αρχιμανδρίτη, Ιάκωβο Γιοσάκη!
Συγκεκριμένα, ο Θ. Πλεύρης, εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο Πενταμελές Εφετείο Αθήνας, για να υπερασπιστεί με την ιδιότητα του συνηγόρου, την αίτηση που έχει υποβάλει ο Γιοσάκης, προκειμένου να βγει από τη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό.
Σημειώνεται, ότι ο τελευταίος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών για εμπλοκή στο λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμαμαζί με την πρώην ανακρίτρια, Αντωνία Ηλία, η οποία φυγοδικούσε και συνελήφθη στις 12 Μαΐου στο Λονδίνο.
Εξάλλου, χθες στο Πενταμελές Εφετείο κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του αρχιμανδρίτη, ο πατέρας του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος δήλωσε ότι είναι πλέον ο δικηγόρος της Αντωνίας Ηλία.
Στην κατάθεσή του ο Κων. Πλεύρης υποστήριξε, ότι η απόφαση της βρετανικής δικαιοσύνης για το αν θα εκδοθεί ή όχι στη χώρα μας η πρώην ανακρίτρια θα είναι χρονοβόρα.
Γι’ αυτό το λόγο ο Γιοσάκης θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δευτεροβάθμια δίκη του.
Το Πενταμελές Εφετείο ανέβαλε τελικά την εκδίκαση της υπόθεσης για 19 Σεπτεμβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom